Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PS4 Remote Play problem z połączeniem

(Temat utworzony: 09-11-2023 11:05 AM)
332 Wyświetlenia
gracek666
Explorer
Opcje
Tak jak w temacie problem pojawił się po najnowszej aktualizacji S23 Ultra. Telefon nie może uzyskać połączenia z konsola. Szukałem informacji w sieci ale na nic nie trafiłem co mogłoby pomoc. Brak połączenia występuje tylko przy danych mobilnych, po wifi jest ok. Przed aktualizacja wszystko dobrze działało. Może ktoś ma podobny problem.
4 Odpowiedzi
SzymonM
Expert
Opcje

@gracek666 czyściłeś może pamięć cache po aktualizacji? Ewentualnie czy resetowałeś ustawienia sieciowe w smartfonie?

Tu masz opisane czyszczenie cache:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Reset ustawień sieciowych znajdziesz w: Ustawieniach> Zarządzanie ogólne> Resetowanie> Resetowanie ustawień sieciowych.

gracek666
Explorer
Opcje
Tak wszystko już to było robione.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@gracek666 Spróbuj jeszcze skonfigurować sobie APN internetowy - na stronie operatora będziesz miał instrukcję jak to dokładnie zrobić i jakie dane wpisać. Spróbuj może jeszcze z resetem wszystkich ustawień - żadnych danych nie stracisz.

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

0 Like
gracek666
Explorer
Opcje
Dzięki, za pomoc ale niestety nic nie pomogło, a przeszukałem dość sporo. Widocznie trzeba czekać na aktualizacje aplki.
0 Like