Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung wideo rozmowy

(Temat utworzony: 20-05-2021 02:05 PM)
6368 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy można przez jakąś inaczej prowadzić rozmowę wideo niż duo. Chodzi mi o aplikację samsunga. Bo na ich stronie (Samsunga) jest pokazane w opisie One UI takie coś:

image
I to wygląda ta rozmowa jak z aplikacji Telefon bez duo.

Przejdź do rozwiązania
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Matinek Witam. Wideo rozmowy są w telefonie ustawione fabrycznie, zeby je używać przez dane komorkowe, proszę tylko pamiętać że musi być włączone VoLTE
Matinek
Troubleshooter
Opcje
No to czemu np Skype nie jest dostępny w kontaktach ? A też jest aplikacja z wideo rozmowami ?
A da się zrobić wideo rozmowy w sieci czy już sieci nie dają takich funkcji że brak ich w telefonie ?
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Mam vo lte ale nie ma opcji wideo rozmów po usunięciu duo
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z jakiej sieci masz telefon? Ja posiadam w Play A40 I S22 I przy wyłączonym WiFi a włączonym VoLTE mogę normalnie dzwonić przez wideo nie mam żadnej aplikacji zewnętrznej. Jak naciśniesz na kontakt pojawia Ci się kamerka z prawej strony?Screenshot_20221023-215538_Contacts.jpg
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Mam t mobile
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
I nie masz tak jak u mnie na zdjęciu?
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Mam tak tylko jak mam duo włączone jak wyłączę nie mam trzeciej opcji.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To widocznie przez T- Mobile nie ma takiej opcji ja jak mam Duo ikonę mam na niebiesko jak Duo wyłączę to Ikona jest fabryczna i zielona, i działa przy włączonym WiFi, lub VoLTE
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
To u mnie przy duo ma ikonkę duo nawet. Niby wszystko nowe ma być lepsze a z czasem widzę że jest coraz gorzej eh.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja nie używam dlatego Duo bo mi jakoś nie odpowiada tylko fabryczne wideo.
0 Like