Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung wideo rozmowy

(Temat utworzony: 20-05-2021 02:05 PM)
6381 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy można przez jakąś inaczej prowadzić rozmowę wideo niż duo. Chodzi mi o aplikację samsunga. Bo na ich stronie (Samsunga) jest pokazane w opisie One UI takie coś:

image
I to wygląda ta rozmowa jak z aplikacji Telefon bez duo.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W najnowszych wersjach oprogramowania można korzystać wyłącznie z usługi Google Duo. Ewentualnie możesz skorzystać z innej, zewnętrznej aplikacji do prowadzenia rozmów wideo ze sklepu Google Play lub Galaxy Store.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
58 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W najnowszych wersjach oprogramowania można korzystać wyłącznie z usługi Google Duo. Ewentualnie możesz skorzystać z innej, zewnętrznej aplikacji do prowadzenia rozmów wideo ze sklepu Google Play lub Galaxy Store.

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Szkoda, wolałem tamto.
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Zobacz tutaj : https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/video-calling-using-google-duo/ 

Jeżeli nie masz zawartej w linku możliwości zmiany, to pozostaje Ci tylko Google Duo

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Niestety tego nie mam. Szkoda 😞
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dariusz2000, W przypadku niektórych operatorów, np. Play może pojawić się opcja wyboru pomiędzy Duo, a domyślną aplikacją Telefonu. Pisaliśmy o tym w poniższym temacie.

Videorozmowy po sieci z aplikacji telefon
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/videorozmowy-po-sieci-z-aplikacji-telef...

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czyli w play na kartę będzie taka możliwość?
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
?
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dariusz2000 Najlepiej będzie, gdy zapytasz o to operatora. 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kamil40013  W modelu A21s po odinstalowaniu aplikacji DUO nie ma już opcji video rozmów. Nie żadnej domyślniej aplikacji jak było to w A6 2018.