Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG NOTES

(Temat utworzony: 13-02-2023 08:35 PM)
752 Wyświetlenia
Baton1985
First Poster
Opcje

Witam po aktualizacji androida przed kilkoma dniami mój notes nie działa prawidłowo. Stare notatki po otworzeniu pokazują pustą kartę , jak również próba sporządzenia nowych notatek jest nie możliwa,  nie widać pisanego tekstu  , całe karty są puste. Czy ktoś może pomóc ? Mam Samsung J6 (2019)

0 Like
78 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paninina  nie wiadomo,  ale można zgłosić propozycję tego poprzez Samsung Members. 

MakaiuPL
Apprentice
Opcje
Wiatm, posiadam galaxy booka, lecz robienie notatek jest troche upiedliwe z racji ze nie mozna ustawic pełnej szerokosci.
Da sie cos z tym zrobić?

image

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@MakaiuPL, szukałem kiedyś tej opcji, żeby strona była na cały wyświetlacz w Notatkach Samsung, rozwiązałem to poprzez powiększenie strony do 208%, kiedy ekran jest w poziomie. Wtedy nawet jest zauważalny efekt, że strona "przyciąga się" równo do krawędzi. Ważna uwaga, robiłem to na S21FE, ale obstawiam, że na innych urządzeniach może być podobnie. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

relatyw
Helping Hand
Opcje

Screenshot_20230113_201625_Samsung Notes.jpg

kapiechacz
Apprentice
Opcje
Jak można usunąć pustą stronę z notatki w Notatniku Samsung? Otwarła się przy przewijaniu pliku, a jest absolutnie niepotrzebna w tej notatce 
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kapiechacz  Dzień dobry 

Przytrzymujemy daną notatkę aż się zaznaczy , pojawią się na dole opcje w tym usuń 

Screenshot_20230213_133414.jpg

kapiechacz
Apprentice
Opcje
Chcę usunąć jedną stronę, pustą, a nie cały plik z notatką, także ta rada się niestety nie sprawdzi
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kapiechacz  klikasz tą ikonkę na pierwszym zrzucie pojawią się strony, później przy danej stronie trzy kropki i usuń

Screenshot_20230213_203325_Samsung Notes.jpgScreenshot_20230213_203340_Samsung Notes.jpg

kapiechacz
Apprentice
Opcje
O tego właśnie szukałam, dziękuję!
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kapiechacz  proszę bardzo 😊