Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Notes & OneNote - synchronizacja w jedna strone ?

(Temat utworzony: 27-06-2021 01:54 PM)
1993 Wyświetlenia
pagolik
Explorer
Opcje

Cześć,

dziś sobie odpaliłem Notatki Samsung i w opcjach zauwazyłem możliwośc synchronizacji z OneNote. Utworzone przeze mnie notatki na telefonie pojawiają się w apce OneNote na Windowsie 10 - co prawda bez mozliwosci edycji (a szkoda), ale są. W druga strone juz to nie dziala w żaden sposób. Notatki utworzone w aplikacji OneNote nie pojawiają sie na telefonie.

To jakiś błąd czy to tak powinno być ? Jezeli tak to działa, to słowo 'synchronizacja' jest tutaj bardzo mocno nad wyraz... Ot zrzucanie notatek z telefonu na komputer bez mozliwosci choćby edycji, słabo.

Natomiast jeżeli powinno być inaczej, dajcie znac jak to ogarnąc

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem przed chwilą i wygląda na to, że synchronizacja odbywa się wyłącznie w jedną stronę zgodnie z tym co napisałeś. Użytkownicy mogą wyłącznie zobaczyć notatki Samsung Notes w trybie do odczytu w aplikacji Microsoft OneNote dla Windows 10. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pagolik  Cześć. Zgodnie z informacją na stronie, jest to normalne działanie:

https://support.microsoft.com/pl-pl/office/synchronizowanie-notatek-samsung-z-kana%C5%82em-informacy... 

ozonek
Pioneer
Opcje
Mam pytanie jak połączyć notes samsung  z innym telefonem samsung, coś mi to nie wychodzi 
0 Like
zieloony
Journeyman
Opcje
Najszybciej to chyba tak ->Screenshot_20221110_142410_Samsung Cloud_1000002981_1668086650.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ozonek  Cześć

Wystarczy jak na obydwóch urządzeniach będziesz zalogowany na koncie Samsung i włączoną synchronizacje notatek. Jakie to modele urządzeń?