Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Internet i PWA

(Temat utworzony: 19-11-2023 11:18 PM)
538 Wyświetlenia
AntyHaker
Pioneer
Opcje
Witam,
Korzystam z najnowszej wersji Samsung Internet i nie pojawia mi się żaden komunikat o możliwości instalacji PWA, np. Twitter. Z poziomu Chrome bez problemu mogę tego dokonać.

Macie jakieś sugestie?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@AntyHaker Wydaje mi się, że chodzi Ci o to. Na pasku wyszukiwania, pojawi Ci się taka ikona kiliknij ją i Zainstaluj.

Screenshot_20231121_001950_Samsung Internet.jpgScreenshot_20231121_001958_Samsung Internet.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 Odpowiedzi
Aliszja
Explorer
Opcje
A czym jest PWA?
0 Like
Rajmund_Hozu
Pioneer
Opcje
Z Samsung internet jest jak z internet explorerem od MS, jest tylko po to żeby pobrać Chrome XD nie polecam
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@AntyHaker Wydaje mi się, że chodzi Ci o to. Na pasku wyszukiwania, pojawi Ci się taka ikona kiliknij ją i Zainstaluj.

Screenshot_20231121_001950_Samsung Internet.jpgScreenshot_20231121_001958_Samsung Internet.jpg

AntyHaker
Pioneer
Opcje
Dokładnie o to, ale u mnie tego zwyczajnie nie ma i nie wiem dlaczego. Nie orientujesz się czy koliduje to z jakimiś ustawieniami prywatności? Ostatecznie po prostu wyczyszczę dane przeglądarki i się zobaczy.
0 Like
AntyHaker
Pioneer
Opcje
Dzięki, ale nie pytałem o opinię. Chrome mnie nie przekonuje.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@AntyHaker, na moje oko nie powinny na to mieć wpływu ustawienia prywatności. Chociaż możesz sprawdzić to: Ustawienia > Aplikacje > Samsung Internet > Zainstaluj nieznae aplikacje.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
AntyHaker
Pioneer
Opcje
To już niestety testowałem, bez skutku. No nic, w wolnej chwili wyczyszczę dane aplikacji i się zobaczy.
0 Like
AntyHaker
Pioneer
Opcje
Minęło kilka miesięcy, dzisiaj pojawiła się aktualizacja przeglądarki, a ja w międzyczasie przywracałem ustawienia fabryczne - wciąż nie mam tej ikony ;c
0 Like