Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kopiowania zaznaczonego tekstu

(Temat utworzony: 18-11-2021 12:38 AM)
16001 Wyświetlenia
dejv
Explorer
Opcje
Po aktualizacji S21 ultra do Androida 12, nie ma możliwości kopiowania i działania z zaznaczonym tekstem przykładowo na stronie w przegladarce. Czy też ktoś ma taki problem?
123 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Zrób wipe cache partition i uruchom tym samym telefon oraz sprawdź czy problem ustąpił.
To jest jedna z typowo podstawowych możliwości edycji tekstu, że nie sądzę by została skopana w nowej wersji Androida.
Sprawdź możliwość kopiowania fragmentu tekstu na innej stronie (nie wszędzie można zaznaczyć i skopiować tekst) albo tutaj, na Samsung Members spróbuj zaznaczyć i skopiować tekst.
nob91
First Poster
Opcje
Sprobuj zaznaczyc tekst i chwike poczekac, tez wydawalo mi sie, ze cos po aktualizacji sie skopalo i cos jest na rzeczy. Samsung S21
0 Like
dejv
Explorer
Opcje
Niestety wipe cache partition nie pomogl, dziwne bo tutaj w aplikacji kopiowanie dziala, ale w Chrome, edge i innych przeglądarkach już nie. Sprawdzałem jeszcze notatnik i tu też dziala. Problem dotyka chyba tylko przegladarek.
Witek1971
Apprentice
Opcje

U mnie też nie nie działa kopiowanie Galaxy s21+

0 Like
Witek1971
Apprentice
Opcje

Czy poradziles sobie z tym, mam ten sam problem

0 Like
dejv
Explorer
Opcje
Dziwne, ale problem sam się rozwiązał niespodziewanie. Wysłałem zgłoszenie z raportem i dosłownie przed chwilą zauważyłem że wszystko działa już poprawnie.

EDIT: jednak znowu nie dziala....
0 Like
Witek1971
Apprentice
Opcje

No u mnie też tylko na przeglądarkach

0 Like
Witek1971
Apprentice
Opcje

Daj znać czy problem rozwiazales.

0 Like