Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung health nie wyświetla wyniku snu oraz nie wykrywa automatycznego treningu

(Temat utworzony: 20-11-2023 09:08 PM)
1511 Wyświetlenia
seabiva
Student
Opcje
Co się dzieje z aplikacją?!

Od 10 października aplikacja przestała podawać dane dotyczące wyniku oraz faz snu (dane zbierała z opaski fit2). Na opasce dalej wyświetla się kolorowy pasek z fazami, więc jak rozumiem, zmieniło się coś w aplikacji.
Czy da się to ponownie włączyć? Czy usługa zostaje wyłączona całkowicie?
Zdaję sobie sprawę, że wyniki nie były "naukowe" ale lubiłam to czasami sprawdzać.
Nie chodzi mi o czas snu ani cel - te dane dalej są wyświetlane.

Apka przestała również zliczać automatycznie wykrywane treningi. Często zapominam uruchomić je ręcznie, dlatego lubiłam funkcję wykrywania automatycznego. Ale od początku listopada, mimo odbywania treningów, dane nie zapisują się w aplikacji.

Co tu się dzieje?
0 Like
22 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Samsung idzie w stronę upadku
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie. Zliczanie snu po aktualizacjach to porażka. Samsung ma rozdawać liczydła, żeby ułatwić korzystanie z GW.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Aplikacja nadal zlicza automatyczne treningi tylko trzeba włączyć ich wyświetlanie. Odpalasz Samsung Health, następnie "Treningi w tym tygodniu", klikasz 3 kropki i wybierasz "Pokaż/Ukryj dane rejest. autom."
0 Like
seabiva
Student
Opcje
Włączyłam to już wcześniej. Ostatni automatyczny trening jest z października... a od tamtej pory spokojnie sporo razy ćwiczyłam czy wychodziłam na długie spacery.
Wcześniej apka "łapała" mi to jako treningi. Teraz ich wg nie wykrywa.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
A w ustawieniach opaski masz Automatyczne wykrywanie treningów?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@seabiva Próbowałaś wyczyścić dane aplikacji Samsung Health?

0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Czy jakiekolwiek treningi są wyświetlane w aplikacji? Pytam o wykonane treningi w zakładce Treningi w tym tygodniu i czy w zakładce Dzienny trening na dole też są wyświetlane?
Przez najnowszą aktualizacje Shealth i dodane nowe treningi niestety bugują się różne funkcje, w tym wyświetlanie treningów
0 Like
Jerry93
Helping Hand
Opcje
U mnie wszystko jest ok.
Tening w tym tygodniu jest na górze, po wejściu w niego wyświetlają się poszczególne dni.Screenshot_20231121_085408_Gallery.jpgScreenshot_20231121_085326_Samsung Health.jpg
0 Like
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Spróbuj wyłączyć i włączyć opaskę.
0 Like