Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung health monitor - migotanie przedsionków

(Temat utworzony: 23-08-2024 09:22 AM)
304 Wyświetlenia
dombras
Journeyman
Opcje

Cześć,

Pojawiła się aktualizacja samsung health monitor do wersji  1.3.4.004, która ma między innymi powiadamianie o migotaniu przedsionków (badanie cykliczne w tle jak włączymy). tu szerzej 

Powinno się ją aktualizować w tel i zegarku i sęk w tym, że na telefonie miałem tą aktualizację dostępną, a w telefonie (sklep/zarządzaj aplikacjami) nie ma jej, i dalej mam wersję 1.3.3.002 - czy ktoś wie, jak to zaktualizować, lub czy po prostu trzeba czekać bo najpierw weszła na tel a na zegarek później? 

(mam GWultra i S24ultra) 

0 Like
5 Odpowiedzi
Anessal
Voyager
Opcje
Dzięki za info o aktualizacji otworzyłam aplikację monitor aktualizowałam poprzez aplikację nie store czyli zgadzając się czyli okki i przy okazji równolegle zaktualizowała się apka w zegarku sama bez jakiekolwiek interwencji gdzie problem?
0 Like
wad7
Navigator
Opcje
Wychodzi na to że ta funkcja nie jest dostępna jeszcze w pl. Wraz ta aktualizacją wprowadzili ją w Indiach.
dombras
Journeyman
Opcje

Problem w tym, że aktualizacja jest w telefonie a w zegarku nie i nie ma jak jej zaktualizować - nic równolegle się nie zaktualizowało jak u Ciebie... 

0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Sprawdziłam numer wersji w zegarku i jest 02 na końcu ale może to, nie problem poczekajmy może właśnie ma tak być
0 Like
dombras
Journeyman
Opcje

Jeżeli masz w zegarku wersję 02, to nie zaktualizowało się równolegle. Wg filmiku na YT w zegarku też musi być 04, aby w menu w tel (apk health monitor/trzy kropki/ustaw/powiadomienia) pojawiła się pozycja:

swqvrwfedqde.jpg

Ja mam trzy pozycje... 

0 Like