Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Health brak tygodniowych podsumowań

(Temat utworzony: 21-06-2020 03:35 PM)
2278 Wyświetlenia
b0l5
Journeyman
Opcje

Witam,

w aplikacji samsung health mam podsumowania z roku 2018 i 2019 natomiast nie mam już żadnego podsumowania z roku 2020. O co chodzi? Może trzeba coś włączyć?

Zegarek: Galaxy Watch

0 Like
16 Odpowiedzi
b0l5
Journeyman
Opcje
@Szewcu72 oneplus 3T, ale za jakiś miesiąc przechodzę na oneplus 8 pro.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@b0l5 i tu właśnie obstawiam problem. Nie jest to Samsung, a tylko w tym przypadku mamy gwarancję 100% funkcjonalności. Telefon dostał aktualizację i przestał w pełni komunikować się i pobierać informacje z zegarka, blokując ich przesłanie do aplikacji SH. Potrzebna jest aktualizacja po którejś ze stron.

Na nowym telefonie może być podobnie. Takie uroki korzystania z urządzeń różnych producentów. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
b0l5
Journeyman
Opcje

Tylko sęk w tym, że wcześniej wszystko fajnie działo. Dane z zegarka pobiera wszystkie, ale nie tworzy mi podsumowań. Zrobiłem pewien drastyczny krok w tym celu, i mam nadzieję że nie będę żałować dokonanej przeze mnie decyzji. W razie czego jeśli to rozwiązanie okaże się być skuteczne zamieszczę tutaj rozwiązanie.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@b0l5 czekamy na info.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
b0l5
Journeyman
Opcje

@PrzemekM

@kamil4001

@Szewcu72

Znalazłem na to rozwiązanie, które jest bym powiedział dość radykalne. Gdy wszystkie wyżej wymagania porady nie dały rady, natomiast moje rozwiązanie okazało się skuteczne.

Trzeba wejść w opcje Samsung Health > Skasuj dane osobite.

Dobrze, że miałem niski lvl, także tych danych nie jest mi jakoś szkoda.
Na dowód screenshot
Screenshot_20200621-152558.jpg
GreniX
Apprentice
Opcje

witam
jest inna opcja niz kasowanie wszystkich danych? od 2 tyg mam brak podsumowań tyg?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GreniX, Możesz zgłosić błąd przez aplikację Samsung Members i czekać na aktualizację aplikacji, która rozwiążę problem.

0 Like