Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health - aktualizacja..

(Temat utworzony: 09-03-2022 08:58 AM)
819 Wyświetlenia
Mighn
Big Cheese
Opcje
Jest aktualizacja... ale jej nie ma, czyli niegroźne, ale irytujące powiadomienie.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn, Dzisiaj pojawiła się aktualizacja Samsung Health do wersji 6.21.1.031. Sprawdź, czy w Galaxy Store masz już możliwość aktualizacji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mighn, a spróbuj wyczyścić dane apliakcji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Było czyszczone, bez zmian...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mighn, przeinstalowanie aplikacji? Wipe Cache Partition i Repair Apps (https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...)? 

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Tak, do tego dokładne czyszczenie Galaxy store i wipe cash w watch 4 i nadal bez zmian... Może to związane z tym małym update dla watch 4 - tak się zastanawiam, i jest niby nowsza wersja aplikacji, ale czeka na update zegarka, którego (szczególnie że to LTE) jeszcze chwilę pewnie nie będzie... wezmę chyba na przetrzymanie, bo resetu do fabrycznych robić mi się nie chce, ledwo tydzień temu był robiony...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mighn, Repair Apps też zrobiłeś, o którym pisałem wyżej? Miałem parę razy podobny problem z innymi aplikacjami w Google Play, wisiała aktualizacja na liście, ale po kliknięciu tylko ciągle się aktualizowało i tak naprawdę nic się nie działo, pomagało tylko poczekać na kolejną aktualizację.

Witaj na Forum Samsung!

Mighn
Big Cheese
Opcje
Tak, repair apps też robiłem.
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn, Dzisiaj pojawiła się aktualizacja Samsung Health do wersji 6.21.1.031. Sprawdź, czy w Galaxy Store masz już możliwość aktualizacji.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Po aktualizacji już jest ok.
Savoy
Journeyman
Opcje
samsung health mam pytanie jak ja wyłączyć bo strasznie bateria idzie a, nie chce jej używać
0 Like