Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy A 52s 5G zdjęcia w folderze obrazy wyświetlają się w odcieniu żółtym

(Temat utworzony: 31-12-2021 01:09 AM)
391 Wyświetlenia
AnnMari
Apprentice
Opcje

Mam problem w folderze obrazy .W  zdjęciach aparatu .Zrzuty ekranu ,zdjęcia pobrane z fb czy mesengera.Wszystkie zdjęcia wyświetlają mi się w odcieniu żółtym. Gdy zrobię zdjęcie ma ono poprawne kolory ale już w folderze zmienia kolory.Ogladajac zdjęcia w folderze Zdjęcia.Obrazy mają dobre kolory.

0 Like
7 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AnnMari, Jeśli dasz radę to zamieść tutaj zrzut ekranu lub zdjęcie tego zjawiska.

AnnMari
Apprentice
Opcje
Jak wkleiłam zdjecia kolory są takie jakie mają być. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze zrobić zrzut ekranu20211218_083222_9189_1639812742.jpg20211231_000206_9648_1640905326.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
@kamil40013 jak myślisz co to może być?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Spróbuj wyczyścić dane aplikacji galeria

Opcje
Factory Reset na pewno to zfixuje ale to pewnie coś w ustawieniach.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AnnMari, Zdjęcia wyglądają poprawnie. Na zrzucie ekranu może się nie dać tego uchwycić, także proponowałbym zrobienie zwykłego zdjęcia ekranu.

AnnMari
Apprentice
Opcje
Gdy zdjecia są przesyłane wyglądają ładnie. Na ekranie już tak nie jest.Wczoraj wyglądało to jakby telefon gubił czerwone odcienie Zrobiłam reset telefonu i narazie jest okej.Szkoda tylko że nie przesłałam sobie niektórych zdjec do starego telefonu 🙈
0 Like