08-02-2025 01:14 PM
Witam,
Przyznam że miałem ustawioną opcję szybkiego wykonania screena poprzez Dostępność, był również skrót (po prawej stronie) koło dolnego paska nawigacyjnego, od paru dni ustawienie szybkiego wykonania screena znikło i przyznam że szukam i szukam w Ustawieniach i nie mogę znaleźć możliwości włączenia i ustawienia szybkiego wykonania screena.
Gdzie i jak można przywrócić możliwość szybkiego wykonania screena koło dolnego paska nawigacyjnego?.
08-02-2025 04:54 PM
09-02-2025 11:24 AM
@Wiatrak24 póki co mam ustawione wybór robienia screen'u w szybkich ustawieniach.
Powiem że ustawiając ustawienia smartfona sam ustawiłem tak że przez Dostępność pojawił się dodatkowy skrót koło dolnego paska nawigacyjnego i w każdej chwili można było nacisnąć i zrobić screen, jak to ustawiłem nie wiem, a jak widać właśnie że nie ma
"Dostępność --> Ustawienia zaawansowane --> Przycisk dostępności lecz nie znalazłem w nim możliwości wykonywania screena"
11-02-2025 04:48 PM
Dokładnie myślę o tym przycisku dostępności co widoczny na screenie poniżej...
Przycisk Dostępności
Co miałem skonfigurowany skrót do wykonywania screen'ów. I za nic nie mogę ponownie skonfigurować przycisku dostępności by można było wykonać screen'a.
11-02-2025 11:27 PM
@asziatko napisał(a):Gdzie i jak można przywrócić możliwość szybkiego wykonania screena koło dolnego paska nawigacyjnego?.
Za pomocą aplikacji NavStar z pakietu Good Lock możesz dodać do paska nawigacyjnego dodatkowy przycisk, który będzie wykonywał zrzut ekranu. Warto to sprawdzić. Nie mam tylko pewności, czy A52 obsługuje Good Lock.
12-02-2025 02:07 PM
@kamil40013 ta aplikacja by mogła pomóż jak widzę że można dodać skrót koło paska nawigacyjnego.
Tylko że przyznam że wyszukując aplikacji NavStar w sklepie Galaxy Store czy też Google Play nie odnajduje takiej aplikacji.
12-02-2025 03:00 PM
@asziatko To rozszerzenie w aplikacji GoodLock. Ściągnij tę apkę, a później znajdziesz w niej możliwość pobrania NavStar.
12-02-2025 11:00 PM — edytowano 12-02-2025 11:01 PM
@asziatko, Pobierz i zainstaluj Good Lock z Galaxy Store. Po uruchomieniu tej aplikacji będziesz miał z jej poziomu możliwość zainstalowania NavStar.
Good Lock
https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.goodlock
Good Lock - Dostosuj swoje urządzenie - Kompletny przewodnik
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/good-lock-dostosuj-swoje-urz%C4%85dzenie...