Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S24 Ultra - To urządzenie nie obsługuje Asystenta Google

(Temat utworzony: 30-07-2024 09:28 PM)
1158 Wyświetlenia
Ziolo
Pathfinder
Opcje

Witam wszystkich mam pytanie posiadam s24 Ultra I mam problem z asystent google kiedy wciskam ikonkę asystenta pokazuje mi komunikat To urządzenie nie obsługuje asystenta google resetowałem aplikacje odinstalowałem aktualizacje czyściłem pamiec i dalej to samo asysten nie dziala co to może być?? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Anessal
Voyager
Opcje
Podaję ścieżkę bo trudno znaleść czyli ustawienia a tam
Google/wszystkie usługi/ustawienia aplikacji Google/wyszukiwarka asystent voice/asystent google/i dopiero teraz1722528140978.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
6 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Od zawsze tak jest czy było dobrze i się zepsuło?
0 Like
Ziolo
Pathfinder
Opcje
Wiesz co nie pamiętam teraz potrzebuje do auta i widzę że nie ma więc nie wiem na s23 ultra zawsze miałem telefon mam co prawda od pół roku ale tego nie sprawdzalem
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Musiałbyś sprawdzić swoje ustawienia na koncie Google. Żeby działał Asystent, trzeba niestety wyrazić zgodę na kilka bardzo niewygodnych działań związanych ze śledzeniem aktywności.
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
A czy nie jest tak że jako asystent włączyło ci się Gemini? Ja tak miałam S24U i musiałam wybrać bo domyślnie włączyło się Gemini, Gemini to googlowy nowy asystent z ai1722526494575.jpg
0 Like
Rozwiązanie
Anessal
Voyager
Opcje
Podaję ścieżkę bo trudno znaleść czyli ustawienia a tam
Google/wszystkie usługi/ustawienia aplikacji Google/wyszukiwarka asystent voice/asystent google/i dopiero teraz1722528140978.jpg
0 Like
Ziolo
Pathfinder
Opcje
Już mam dziękuję prosta sprawa google było wyłączone
0 Like