Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Health - po aktualizacji nie można wprowadzić cyklu oraz nie pokazuje monitoringu snu

(Temat utworzony: 31-07-2024 09:11 PM)
302 Wyświetlenia
Ania900
Apprentice
Opcje

Cześć, mam problem z aplikacją samsung health. Po ostatniej aktualizacji nie mogę wprowadzić cyklu, nie pokazuje tez monitoringu snu mimo że spie w zegarku. Wyłączyłam włączyłam i tel i zegarek nie pomaga. Mam też najnowsze aktualizacje. Ktoś pomoże?

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Ania900 Spróbuj na początek resetu prądowego obydwu urządzeń oraz wyloguj konto samsung na telefonie i zaloguj je ponownie, oraz przeczyść dane aplikacji Samsung Health. Sporo tego, więc masz ścieżki poniżej:

1. Reset zegarka:
Wcisnąć i przytrzymać obydwa guziki przez 15 sekund.

2. Reset telefonu:
Wcisnąć i przytrzymać zasilanie + ściszanie przez 15 sekund.

3. Usunięcie konta:

Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Zarządzanie kontami > Konto Samsung > Usuń (usuwa tylko z urządzenia, ale nie na stałe).

4. Czyszczenie danych aplikacji:

Ustawienia > Aplikacje > Samsung Health > Pamięć> Wyczyść Dane.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Ania900 Spróbuj na początek resetu prądowego obydwu urządzeń oraz wyloguj konto samsung na telefonie i zaloguj je ponownie, oraz przeczyść dane aplikacji Samsung Health. Sporo tego, więc masz ścieżki poniżej:

1. Reset zegarka:
Wcisnąć i przytrzymać obydwa guziki przez 15 sekund.

2. Reset telefonu:
Wcisnąć i przytrzymać zasilanie + ściszanie przez 15 sekund.

3. Usunięcie konta:

Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Zarządzanie kontami > Konto Samsung > Usuń (usuwa tylko z urządzenia, ale nie na stałe).

4. Czyszczenie danych aplikacji:

Ustawienia > Aplikacje > Samsung Health > Pamięć> Wyczyść Dane.

BartoCats
Journeyman
Opcje
Miałem to samo, tyle, że z wyzwaniami, nie dało się wejść, sprawdzić przebiegów, tworzyć własnych. W technicznej pomocny poradzono m.in 4 rozwiązanie. Pamiętaj aby zrobić przed tym kopie zapasowa, jeśli (mnie zależało) zachować dane całej aktywności.
0 Like
Ania900
Apprentice
Opcje
Dzięki za odpowiedź. Zrobiłam wszystkie kroki i działa. Dane snu się zsynchronizowały a cykl tez działa :smiling-face:
0 Like