Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 ultra niedziałajace płatności po aktualizacji

(Temat utworzony: 29-11-2024 10:40 AM)
516 Wyświetlenia
Members_U1Wvdkd
First Poster
Opcje

Witam po ostatniej aktualizacji telefonu (s24ultra) przestały mi działać płatności zbliżeniowe, czy ktoś ma takie same problemy? Znajomy ma s24 i tez przestały działać. 

0 Like
11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystasz z płatności Twojego banku czy z Portfela Google?

Members_U1Wvdkd
First Poster
Opcje

Przez aplikacje mojego banku (millenium). 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Znajomy również korzysta z usług Millenium? Posiadam ING i płatności funkcjonują prawidłowo. Ewentualnie sprawdź działanie płatności w Portfelu Google.

jeronimo1
Hotshot
Opcje
U mnie na s24 ultra płatnosci zbliżeniowe w Millenium bank normalnie działają, bezwzgledu czy poprzez aplikację czy portfel google.
Jakie nasz csc i którą wersję systemu.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyczyścić dane aplikacji swojego banku ponownie się zalogować i sprawdzić ponownie.
Members_cTGXGEz
First Poster
Opcje

Cześć. Po ponownej aktualizacji włączyła mi się ta opcja: 

Members_cTGXGEz_0-1732872989309.png

Jak ją wyłączyłem, to wszystko działa ok (płacę tylko odblokowanym telefonem a nie wcześniej uruchamiam aplikacji). Wcześniej działało tylko, jak miałem odpaloną aplikację. Ustawienie znajdziesz: ustawienia -> połączenia -> NFC i płatności bezdotykowe -> płatności bezdotykowe. Po aktualizacji, nie wiedzieć czemu, mi się to włączyło. Zobacz czy u Ciebie też tak nie jest...

0 Like
Members_EeZyFHE
First Poster
Opcje

Na s24+ jest to samo lecz po wyłączeniu opcji jak u ciebie dalej lipa mieli mieli i nagle złapie. Lub wyskoczy płatność ale bez zielonej fajeczki.  

0 Like
Members_EeZyFHE
First Poster
Opcje

Reset i najnowsze aktualizacje nie pomagają. to albo po aktualizacji lub coś w moim banku skopali.  

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_EeZyFHE, reinstalację aplikacji bankowej i dodanie karty na nowo też próbowałeś?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.