Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20 fe nie widzi słuchawek jbl reflekt 2 nimi bluetooth

(Temat utworzony: 14-08-2021 11:48 AM)
2327 Wyświetlenia
SzczepanC
Journeyman
Opcje
Telefon nie widzi słuchawek sluchawki sprawne tel. Widzi tv, opaskę a słuchawek nie robiłem już reset sieci , wylanczalem oszczędzanie baterii , wipe cache i dalej nic czy ktoś miał podobnh problem i jak go rozwiązał? 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@SzczepanC, powiesz nam, jak to u Ciebie wygląda?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
SzczepanC
Journeyman
Opcje
Chluchawki nie połączyły się wciąż są sprawne i łącza się z innymi urządzeniami. A ja kupiłem inne jbl i działają. Nie drążyłem już więcej tematu z tamtymi poprostu odpuściłem.
powermat
First Poster
Opcje
Samsung A5 włączone bluetooth nie wyszukuje słuchawek Sony WH CH520
dlaczego może ktoś pomoże??? 
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Wyłącz słuchawki, wyłącz BT w smartfonie, uruchom smartfon na nowo, uruchom BT i sprawdź czy sparuje.
Dodatkowo możesz wyczyścić wipe cache partition.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@powermat  Dzień Dobry

Proszę spróbować sparować słuchawki poprzez aplikacje Sony Headphones

MatyldaJoanna
Journeyman
Opcje
Mam problem gdyż kupilam nowy telefon samsung s23 kory nie wykrywa moich ulubionych słuchawek jbl, samsung s22 je wykrywa , poprzedni tel. Samsung a53 wykrywa ten wogole. Restartowalam sluchawki, połączenie i nic. Proszę orade , pomoc. Wyglada jakby samsung s23 zapomnial dodać sterownikow:(
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma żadnego problemu z wykrywaniem słuchawek przez bluetooth na S23. Proszę na początek wyłączyć i włączyć telefon i spróbować ponownie połączyć się że słuchawkami.
0 Like
MatyldaJoanna
Journeyman
Opcje
Wszystko to zrobiłam, spędziłam nad tym 2h, wszystko resetowalam uruchamiałam ponownie , na innych telefonach łączy od razu, inne urządzenia w tym sluchawki samsung buds wykrywa od razu, ewidentnie jest jakiś głębszy problem:(
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Skoro inne urządzenia są wykrywane to proszę słuchawki JBL zapomnieć na tych urządzeniach z którymi były połączone i spróbować jeszcze raz z S23. Telefon gdzie został zakupiony? Bluetooth nie ma żadnej blokady w Samsungu, chyba że mają ją słuchawki. Kiedyś coś pamiętam że ten model sluchawek miał problemy z pasmami i nie na wszystkich urządzeniach chciały się połączyć.
0 Like
MakQugoN
Navigator
Opcje
A czy masz jakiś inny telefon uruchomiony z którym były sparowane słuchawki podczas próby połączenia z obecnym?
0 Like