Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20 5G Android 11 problem z Messenger

(Temat utworzony: 30-01-2021 12:10 AM)
5453 Wyświetlenia
derulo
Student
Opcje

Witam,

Jestem użytkownikiem S20 5g 12/128 od lipca 2020 roku. Po zaktualizowaniu Androida do wersji 11 mam problem z aplikacją Messanger, a mianowicie:

- dymki czatów za każdym razem są w jednym, tym samym miejscu - 2/3 wysokości ekranu po lewej stronie,

- powiadomienia od otrzymanych wiadomości nie znikają, nawet po odczytaniu jej

- czasami nie mogę przewijać czatu, muszę uruchomić aplikację ponownie i dopiero wszystko działa

Mój kolega na S20 FE 5G też ma ten problem. Zdażyło się to jeszcze komuś? 

22 Odpowiedzi
21Bartosz37
Student
Opcje
Mam podobny problem. Galaxy A51 jednak myśle, że jest to wina Messangera, ponieważ to nie pierwszy telefon na którym mam podobny problem.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@derulo @21Bartosz37  nie róbcie bałaganu. Ogarnijcie się trochę, poznajcie strukturę forum i piszcie w istniejących już tematach. Nie ma konieczności zakładania "tysięcznego" tematu o tym samym. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Members_bohn9de
Student
Opcje

Witam przychodzę z prośbą o pomoc! W moim Samsung galaxy s20 FE nie działa aplikacja messenger. Aplikacja sie nie wlacza, nie reaguje praktycznie w ogóle, jedyne co raz pomogło to reinstall aplikacji, gdzie pojawilo sie okno dialogowe logowania, opcja ustawienia messnegera jako glowny komunikator ale same konwersacje sie juz nie pokazywaly, pozostawal tylko czarny ekran. Raz pomoglo wymuszenie zamkniecia aplikacji i aplkikacja sie wlaczyla, ale po kliknieciu konwersacji automatycznie sie wylaczyla. Nie pomoglo rowniez przywrocenie telefonu od ustawien fabrycznych jak i repair apps. Bardzo proszę o pomoc

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, bardzo możliwe, że to problem po stronie samej aplikacji.
Trzeba czekać na naprawę
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_bohn9de  Witam

Problem jest tylko z aplikacją messenger?

Czy po resecie telefonu była przywracana kopia zapasowa?

Możemy spróbować wyczyścić dane aplikacji messeger, czy robił to Pan?

Proszę również zerknąć do tego tematu:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99stszych-pr... 

Members_bohn9de
Student
Opcje

Próbowałem wszystkiego z wymienionych przez Pana rzeczy, również kierowałem się udostępnionym linkiem, lecz nic nie pomogło

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_bohn9de  No to szczerze mówiąc bardzo dziwna sytuacja 🤔