Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przenoszenie programów i nagrań na kartę pamięci

(Temat utworzony: 17-12-2024 09:24 PM)
183 Wyświetlenia
Lord of everything
First Poster
Opcje

Jesitem s Vacikrainy i jesitem niesiprowawny. Musiem ja psienies trochi tih progjamof i filmuf nia kartie pamienci. Moji usiadzenie to A9+ POMOZIECIE. ????? Miam tylko 64 giguf a 

karcia mia 500 JAk to sirobic?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam aby przenieść pliki z telefonu na karte pamięci trzeba odpalić aplikacje "Moje Pliki", jeżeli to mają być zdjęcia to w sekcji "Kategorie" wybrać "Obrazy" (tak jak na screenie), zaznaczyć zdjęcia które mają zostać skopiowane, na dole kliknąć kopiuj, z tego miejsca wybrać karte pamięci i kliknąć "Kopiuj tutaj".1734468943252.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam aby przenieść pliki z telefonu na karte pamięci trzeba odpalić aplikacje "Moje Pliki", jeżeli to mają być zdjęcia to w sekcji "Kategorie" wybrać "Obrazy" (tak jak na screenie), zaznaczyć zdjęcia które mają zostać skopiowane, na dole kliknąć kopiuj, z tego miejsca wybrać karte pamięci i kliknąć "Kopiuj tutaj".1734468943252.jpg
Lord of everything
First Poster
Opcje
Dzikujiem wam moji mili. Cisiaj zostialem Bogijem tigo tabiletu. Psinioslem na kartę zidjincia moikch nidziwijedzi polarnih i jesicie wlancilem opcie priogramatoria i psieniosilem duzio na kartie tihy programów. Dzikujiem 🙏
0 Like