Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prawie odblokowane nagrywanie połączeń w PL na PL soft :O

(Temat utworzony: 16-12-2024 10:17 PM)
1041 Wyświetlenia
Opcje

Cześć,

czy zauważyliście, że pojawiła się nowa zakładka "nagraj połączenia" w ustawieniach aplikacji Telefon od Samsunga ? Nigdy wcześniej nie widziałem tej zakładki, telefon nie otrzymał dzisiaj żadnej aktualizacji a nagle pojawiło się to w ustawieniach. Wiem, że nagrywanie było wcześniej możliwe w innych krajach, ale ja mam telefon z PL, zakupiony w sklepie Samsung i nic z oprogramowaniem nie grzebałem. 

Jeszcze wczoraj nie widziałem tej zakładki.  Niestety nie wiem jak aktywować nagrywanie w czasie rozmowy bo nigdzie nie widzę do tego przycisku. Czyżby to jakiś błąd, że zakładka się pojawiła i nagrywanie nie jest dostępne czy coś w końcu się szykuje i będzie nagrywanie w PL dostępne ?

Więc na ten moment mogę usunąć nagrania rozmów których nie mogę nagrać. Super :X Bardzo przydatna opcja :X

Mogę też przeglądać nagrania rozmów których nie mam jak nagrać.

I mogę aktywować powiadomienie po nagraniu którego nie mogę zlecić...

Telefon to S24 ultra  One UI 6.1

12 Odpowiedzi
huncio
First Poster
Opcje
Też mam taką opcję. Gdzieś czytałem że ma być nagrywanie dozwolone, nawet będzie transkrypcja i podsumowanie rozmowy zrobione przez AI.
Ale przy włączeniu nagrywania będzie odtworzony komunikat o nagrywaniu.
0 Like
Selixo
Hotshot
Opcje
Podczas rozmowy na one ui 7.0 można już nagrywać. 1734388360580.jpg
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Będzie komunikat dla obu stron rozmowy.
0 Like
Dideq
Pathfinder
Opcje

Na OneUI7 jest dodatkowy przycisk podczas rozmowy na ekranie połączenia. Działa, sprawdzone.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Selixo @tBioCjCd2FVi8j6v4JGu  o proszę bardzo ciekawe. To była w sumie przydatna funkcja. U mnie też w ustawieniach jest

1000042339.jpg

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Juz tej uslugi niyma 🤦 Jak szybko sie pojawila tak znikla1734442635736.jpg
0 Like
Krzyś03
Explorer
Opcje
S 23 jest również
0 Like
Krzyś03
Explorer
Opcje
Poprawka wczoraj wieczorem była teraz nie mam, czary mary
0 Like
Opcje

Faktycznie już jest to niewidoczne.  Jak dla mnie byłoby super gdyby można w łatwy sposób nagrywać rozmowy, jeśli już musi być komunikat dla drugiej strony to trudno, ale nie raz jakieś rozmowy z firmami, bankami które i tak są nagrywane przez drugą stronę fajnie byłoby mieć nagrane przez siebie i bez próśb móc taką rozmowę odsłuchać.  Obecnie żeby nagrać rozmowę jest za dużo zabawy i jak ktoś do nas zadzwoni to zazwyczaj nie ma czasu żeby kombinować.