Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wiadomościami głosowymi na messenger

(Temat utworzony: 22-11-2024 03:51 PM)
610 Wyświetlenia
anilanka
Student
Opcje
Mam problem z wiadomościami głosowymi na drugim koncie messenger. Nagrywam i wysyłam wiadomości głosowe a one raz dochodzą do adresata a raz nie. Problem jest na dodatkowym profilu, na głównym profilu jest wszystko ok. Próbowałam już usuwać i zainstalować ponownie i facebooka i messengera i problem dalej się pojawia. 

Czy ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził? Czego jeszcze bym mogła wypróbować? 
0 Like
17 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam czy obok wiadomości która nie dojdzie wyświetla się jakiś komunikat? Aplikacja messenger ma ostatnio spore problemy z jej poprawnym działaniem na urządzeniach z androidem.
anilanka
Student
Opcje
Na początku jest tylko informacja ze wysłano.. potem czasem że dostarczono a wiadomosci odbiorca nie ma. Czasem przy tych wiadomościach które nie zostały dostarczone pojawia się komunikat "bład"
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Można wyczyścić dane aplikacji Messenger ale wątpie że to coś da. Ustawienia --> Aplikacje --> Messenger --> Pamięć --> Wyczyść dane
To spowoduje przywrócenie aplikacji do stanu początkowego. Jeżeli to nie pomoże to raczej nic z tym już nie da się zrobić trzeba czekać na aktualizacje aplikacji.
anilanka
Student
Opcje
Dziękuję za pomoc... spróbuję jeszcze tego
0 Like
anilanka
Student
Opcje
No niestety to też nie pomogło. Na głównym koncie jest wszystko ok a na tym dodatkowym cały czas problem. Raz głosówka dochodzi a raz nie 🥴 Stasznie to frustrujące bo dodatkowy profil jest moim "skuzbowym" i miał być do kontaktów z współpracownikami online
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@anilanka Czy profil dodatkowy stosujesz jako drugie konto czy też korzystasz z jakiejś funkcji, która dubluje Ci aplikację na telefonie? Jeżeli masz zdublowaną aplikację, to musisz wyczyścić też dane "dubla" Rozpoznasz go w ustawieniach po takiej pomarańczowej ikonce na głównej ikonie aplikacji.

Ustawienia > Aplikacje > Messenger (znajdź odpowiednią aplikację) > Pamięć > Wyczyść dane.

0 Like
anilanka
Student
Opcje
Profil dodatkowy stosuje jako drugie konto. Nie mam aplikacji która dubluje ... ale przez krótki czas miałam i potem ja wyłączyłam. Spróbuję jej poszukać bo to wyskoczyło mi w powiadomieniach, że można zdublować aplikacje messenger i to zrobiłam a potem wyłączyłam to kiepsko działało.
0 Like
anilanka
Student
Opcje
Dziwna sprawa bo nie mam messengera z dublem (czy ta pomarańczowa ikonka) ale za to jest dubel ustawień, chroma i kilku innych aplikacji. Skąd to się wzięło?
0 Like
anilanka
Student
Opcje
Pousuwałam dane podwójnego komunikatora w zaawansowanych funkcjach. Odinstalowalam messengera. Uruchomiłam na nowo telefon. Zainstalowałam messengera na nowo ale problem dalej występuje. Najgorsze jest to że wyświetla że moja wiadomość głosowa jest wyświetlona a adresat jej nie ma. I to jest pewnie bo kilka osób mi screeny wysyłały i u nich tych wiadomości nie ma. A najśmieszniejsze jest to że czasem te wiadomości dochodzą a czasem nie 🤯
0 Like