Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z Quick share

(Temat utworzony: 03-11-2022 06:39 PM)
3251 Wyświetlenia
MacioNY
Journeyman
Opcje
Witam, mam problemy z Quick share na telefonie(S20+), oraz tablecie(S7). Udostępnianie w pobliżu się inicjuje ale po chwili wyskakuję błąd. Problem dotyczy wysyłania z tabletu na telefon, jak i w przeciwną stronę. W czym może być problem? 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
To nie jest żadne ryzyko. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika. Może być tak, że pomoże rozwiązać problem
JordanPL
First Poster
Opcje
Mam od wczoraj kłopot z qs.Korzystam z A32, M23 i M33.O ile z A32 na M23 i odwrotnie oraz M23 do M33 wysyl bez problemu, to pomiędzy A32 i M33 zaczął wyskakiwać błąd i nie idzie niczego przesłać przez qs.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JordanPL, spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Quick Share na telefonie Galaxy M33. Wskazówki znajdziesz w poniższym wątku.

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

0 Like
JordanPL
First Poster
Opcje
Czyscillem dane wielokrotnie na obu, wipe na a 32 tezrobilem.Nic nie dało.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JordanPL, wykonaj zatem wipe cache partition również na modelu Galaxy M33.

0 Like
JordanPL
First Poster
Opcje
Nie idzie zrobić, a przynajmniej nie jest tak proste jak w A32.Wciskam jednocześnie podglądanie i zasilanie, a on tylko się zwyczajnie wlacza i nie pokazuje menu przywracania.
0 Like
JordanPL
First Poster
Opcje
Ale to nie może być wina czaszkę, bo do momentu jak się zaczął pokazywać błąd to te same zestawy plików wysyłałem na obydwie M-ki z A32, a M33 mam praktycznie miesiąc krócej w użyciu od M23.
0 Like
JordanPL
First Poster
Opcje
Więc gdyby coś to bym się mógł spodziewać błędu wysyłania przy M23.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JordanPL, zabieg wipe cache partition nie przyniósł oczekiwanego rezultatu?

0 Like