Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zamknięciem aplikacji klawiszem cofania

(Temat utworzony: 08-11-2022 06:15 PM)
416 Wyświetlenia
pshemas1980
Pathfinder
Opcje
Witam, mam S22 Ultra i tylko w jednej aplikacji, mianowicie Mój Orange nie mogę z niej wyjść klawiszem cofania tylko muszę ją zminimalizować klawiszem home. Próbowałem czyścić pamięć podręczną, odinstalowywać i instalować od nowa, problem występuje nadal. Dodam, że wcześniej miałem taki sam problem z aplikacją YT Vanced. Po aktualizacji do One UI 5 w tej aplikacji ten problem zniknął. Czy ktoś może wiedzieć o co to chodzi? Pozdrawiam
0 Like
13 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
Proponuję wykonać Wipe Cache Partition i Repair Apps.

|Jak wykonać wipe cache partition|

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Dzidek18
Explorer
Opcje
Problem z aplikacją Mój Orange pojawił się po dwóch ostatnich aktualizacjach tej aplikacji, wcześniej klawsz cofania zamykał Mój Orange.
pshemas1980
Pathfinder
Opcje
Dzięki, dziś to zrobię
0 Like
pshemas1980
Pathfinder
Opcje
A skąd ściągnąć repair apps i jak to się dokładnie nazywa? Z galaxy store?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

To nie jest aplikacja.  Więcej o tym pod linkiem. Proszę zwrócić uwagę na kometarz @Kacper2

| Jak wykonać zabieg Repair Apps|   ->

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

pshemas1980
Pathfinder
Opcje
Ok, dzięki
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pshemas1980, U mnie również nie można wyjść z aplikacji Mój Orange przyciskiem wstecz. Błąd ten najlepiej będzie zgłosić bezpośrednio do dewelopera aplikacji, pisząc wiadomość na adres aplikacjamojorange@orange.com.

Drd0
Helping Hand
Opcje
@pshemas1980 Witaj, repair apps i wipe niestety nie pomogą, tak jak napisał @Dzidek18 jest to błąd aplikacji, po jednej z ostatnich aktualizacji aplikacja nie pozwala się zamknąć klawiszem cofania i trzeba czekać aż programiści orange to poprawią
pshemas1980
Pathfinder
Opcje
Dzięki za info, myślałem że to coś ze sprzętem...
0 Like