Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb zdjęć sportowych

(Temat utworzony: 21-01-2022 12:57 PM)
4052 Wyświetlenia
Anisiolek
Pioneer
Opcje
W starszych modelach telefonów był tryb zdjęć sportowych - do ujęć szybko poruszajacych się obiektów. Właśnie uświadomiłam sobie, że nie mam go i nie ma takiego trybu dostępnego do ściągnięcia. Ktoś wie, czym go zastąpiono? 
0 Like
28 Odpowiedzi
N_17
Navigator
Opcje
A jaki masz telefon?
0 Like
N_17
Navigator
Opcje
Bo ja mam s9 i mam ten tryb sport
0 Like
Anisiolek
Pioneer
Opcje
S10
0 Like
Anisiolek
Pioneer
Opcje
Nie jestem pewna, czy tryb zniknął po jakiejś aktualizacji, czy przedtem miałam go na starym telefonie (S7 edge - ale to było wielki temu). Rzadko był mi potrzebny, ale wiem, że był taki a teraz nie tylko nie ma, ale nie można nawet ściągnąć
0 Like
N_17
Navigator
Opcje
A jak wchodzisz w aparat to jak masz te aparat wideo i takie tam to w prawo lecisz do samego końca i tam masz takie coś jak "więcej" i pokazują ci się inne tryby robienia zdjęć tam jest między innymi tryb "sport"
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Anisiolek Z tego co udało mi się zorientować, to tryb sportowy został porzucony w nowszych urządzeniach. W związku z tym, prawdopodobnie również w nowszych wersjach Androida.  

Sprawdź instrukcje obsługi urządzenia i być może  jakiś inny tryb spełni Twoje wymagania -> https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202201/20220114135617036/SM-G97X_DS_UM_Open_SS_Pol_Rev... 

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W nowszych modelach już nie ma takiej opcji
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Jest taka opcja zdjęcie w ruchu na górnej belce aparatu.
Screenshot_20220121-132247_Camera_49783_1642767786.jpg

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak ale to jest opcja nagrywajaca krótkie wideo. Autorce posta chodzi raczej o taki tryb, który pozwoli uchwycić wyraznie obiekty w ruchu na zdjęciu