Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z wibracją Samsung A52s niezależnie od ustawień działa w trybie Basic

(Temat utworzony: 21-05-2023 02:36 PM)
1657 Wyświetlenia
Stachu7
Apprentice
Opcje

Witam.

W czasie smsa przychodzącego działa mi tylko wibracja Basic

Zmiana ustawień na karcie Ustawienia/Dźwięk i Wibracja/Wibracja Przy Powiadomieniu na jakąkolwiek inną powoduje, że i tak wibracja działa w formie Basic.

W czasie ich wyboru, gdy dotknę na inną nazwę, np. Short, Zig-Zig, to wtedy działają w tej formie, ale gdy przychodzi sms, to i tak telefon wibruje w/g schematu Basic.

Czy jest jeszcze jakieś inne miejsce, w którym się to ustawia?

Pozdrawiam

0 Like
Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
antol
First Poster
Opcje
Witam
Posiadam telefon Samsung galaxy a52 i mam problem z wibracjami, mianowicie chodzi o to że raz wibracje mi całkowicie nie działają a jest taki moment że przez chwilę działają i tak w kółko.
I tak, sprawdzałem w ustawieniach czy aby napewno wszytko jest na swoim miejscu.
Z góry dziękuję za odpowiedz

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek wyłączyć i włączyć telefon.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Sprawność działania wibracji na telefonie możesz sprawdzić po przez Aplikację Members.
Przejdź kolejno :
Wsparcie -> Diagnostyka telefonu -> Wibracje

Jeśli wibracje będą działać prawidłowo to problem leży po stronie oprogramowania. Gdy restart urządzenia nie przynosie pozytywnych zmian to najlepiej wykonać hard reset.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
lowik
First Poster
Opcje
Witam,

Po aktualizacji oprogramowania telefon na ustawieniu tylko wibracje podczas połaczeń nie wibruje ,oczywiście wibracje sprawdzone działaja.
To samo jest problem z zegarkiem samsung watch zegarek połączony nie wibruje nie pokazuje połączeń przychodzacych wibruje dopiero w momencie zakończenia połączenia??
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@lowik, próbowałeś ponownie uruchomić urządzenia?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
lowik
First Poster
Opcje

w końcu się udało po 2 restartach i ponownej konfiguracji zaczęło wszystko współpracować...

0 Like