27-09-2024 06:36 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Od ponad roku borykam się z problemem z aplikacją Members. tj. komunikat z problemem serwera. Odinstalowałem, zainstalowałem czyściłem pamięć, itp itd.
Zmieniłem fontanna na S23fe i dalej borykam sie z problemem. Loguje się na przeglądarce i niby wszystko działa ale gdy chce potwierdzić moj mail przy koncie to wyskakuje również błąd. Zdalna konsultacjach nie wykazała też usterek w telefonie a pomoc techniczna przysyla bzdurne instrukcje. Czy ktoś myślący w dziale technicznym może mi pomóc.
30-09-2024 03:55 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Members_MSZ Czy korzystasz z aplikacji blokujących skrypty np. reklamowe? Mogą to być różne adblocki, antywirusy, cleanery itp., które blokują określone połączenia sieciowe.
Błąd występuje zarówno podczas korzystania z danych komórkowych, jak i sieci Wi-Fi? Jaki dokładnie komunikat pojawia się przy próbie potwierdzenia adresu e-mail na koncie Samsung? Jaki region konta Samsung masz ustawiony? W przypadku regionu innego niż Polska mogą występować nieprawidłowości.
30-09-2024 04:48 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Żeby odpisać musiałem przejść w przeglądarkę bo aplikacja Members blokuje a gdy chce potwierdzić moj mail to następuje taki zgrzyt... ta sama sytuacja na A50 i teraz gdy przesiadłem się na S23fe. Problemem jest serwer i tam dochodzi do jakiejś kolizji
Niby wszystko działa ale żeby odpisać w spolecznosci wyskakuje błąd serwera
30-09-2024 04:52 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bąk możliwości odpisywania i komentowania postów... wszystko jest w zawieszeniu jakby system mnie blokował i uniemożliwiał komentowanie i udział w spolecxnosci??