Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z uwierzytelnieniem e-mail

(Temat utworzony: 27-09-2024 06:36 PM)
158 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Members_MSZ
Voyager
Opcje

Od ponad roku borykam się z problemem z aplikacją Members. tj. komunikat z problemem serwera. Odinstalowałem, zainstalowałem czyściłem pamięć, itp itd. 

Zmieniłem fontanna na S23fe i dalej  borykam sie z problemem. Loguje się na przeglądarce i niby wszystko działa ale gdy chce potwierdzić moj mail przy koncie to wyskakuje również błąd. Zdalna konsultacjach nie wykazała też usterek w telefonie a pomoc techniczna przysyla bzdurne instrukcje. Czy ktoś myślący w dziale technicznym może mi pomóc. 

1000010386.jpg

0 Like
3 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Members_MSZ Czy korzystasz z aplikacji blokujących skrypty np. reklamowe? Mogą to być różne adblocki, antywirusy, cleanery itp., które blokują określone połączenia sieciowe.

Błąd występuje zarówno podczas korzystania z danych komórkowych, jak i sieci Wi-Fi? Jaki dokładnie komunikat pojawia się przy próbie potwierdzenia adresu e-mail na koncie Samsung? Jaki region konta Samsung masz ustawiony? W przypadku regionu innego niż Polska mogą występować nieprawidłowości.

0 Like
Members_MSZ
Voyager
Opcje

1000010746.jpg

Żeby odpisać musiałem przejść w przeglądarkę bo aplikacja Members  blokuje a gdy chce potwierdzić moj mail to następuje taki zgrzyt... ta sama sytuacja na A50  i teraz gdy przesiadłem się na S23fe. Problemem jest serwer i tam dochodzi do jakiejś kolizji

1000010386.jpg

 Niby wszystko działa ale żeby odpisać w spolecznosci wyskakuje błąd serwera 

0 Like
Members_MSZ
Voyager
Opcje

Bąk możliwości odpisywania i komentowania postów... wszystko jest w zawieszeniu jakby system mnie blokował i uniemożliwiał komentowanie i udział w spolecxnosci?? 

0 Like