Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z SMSami w Samsung M31s

(Temat utworzony: 26-03-2022 05:40 PM)
19084 Wyświetlenia
szyszka2115
Journeyman
Opcje

Witam. Ostatnio mam ciągle problem z wysyłaniem SMS do wszystkich numerów. Gdy chcę wysłać smsa pokazuje się wykrzyknik obok wiadomości i powiadomienie "nie można wysłać wiadomości. dotknij tu, aby przejrzeć wiadomość". Mogę dzwonić, odbierać połączenia i smsy, korzystać z danych komórkowych, ale nie mogę wysłać nikomu żadnego smsa. Restart telefonu nie pomaga, mam najnowszą aktualizację telefonu oraz aplikacji wiadomości. Wie ktoś jak to naprawić?

Przejdź do rozwiązania
115 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Może na sam początek spróbuj wyczyścić dane, oraz pamięć aplikacji Wiadomości. Jeśli problem nie zniknie to wykonaj zabieg wipe cache partition. Daj znać jak Ci poszło.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

analyzer65
Troubleshooter
Opcje
A też tak mam nie raz. Rzadko ale zdarza się (raz na mc albo rzadziej). Mija samo. Robiłem wipe cache partition ale bez zmian.
Sam nie wiem w czym problem.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Maciek04 Witam. Czy taki masz numer Centrum SMS wpisany +48602951111
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maciek04  Witam 

Może problemy z po stronie operatora trzeba sprawdzić czy jest włączona usługa MMS i sms.

Dobrze byłoby się skontaktować i zapytać czy wszystko jest po stronie operatora w porządku w kwestii konfiguracji.

Maciek04
First Poster
Opcje

Tak

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To przerzuć sobie kartę sim do drugiego slotu i zobacz wtedy? Możesz przesłać zrzut ekranu tego numeru centrum?
0 Like
Maciek04
First Poster
Opcje
Dobra spróbuję i dam znać
0 Like
Maciek04
First Poster
Opcje
Ja właśnie mam tak od około roku i na razie nic nie pomaga.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok. To czekam na odpowiedź czy się udało?
0 Like
Maciek04
First Poster
Opcje
Wykonałem zabieg Wipe Cache Partition i dalej nic😕
0 Like