Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z SMSami w Samsung M31s

(Temat utworzony: 26-03-2022 05:40 PM)
18873 Wyświetlenia

Też mam ten problem

szyszka2115
Journeyman
Opcje

Witam. Ostatnio mam ciągle problem z wysyłaniem SMS do wszystkich numerów. Gdy chcę wysłać smsa pokazuje się wykrzyknik obok wiadomości i powiadomienie "nie można wysłać wiadomości. dotknij tu, aby przejrzeć wiadomość". Mogę dzwonić, odbierać połączenia i smsy, korzystać z danych komórkowych, ale nie mogę wysłać nikomu żadnego smsa. Restart telefonu nie pomaga, mam najnowszą aktualizację telefonu oraz aplikacji wiadomości. Wie ktoś jak to naprawić?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie może być Twój, tylko numer Centrum Wiadomości Orange +48501200777

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

115 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@szyszka2115 Zasadnicze pytanie czy wiadomości są w dymku niebieskim czy bardziej zielonym ? 

szyszka2115
Journeyman
Opcje

jeśli chodzi tak jakby o to tło wiadomości to jest ono takie zielone

0 Like
szyszka2115
Journeyman
Opcje

zielone jest przez chwile jak kręci się takie kółeczko, a jak już jest ten błąd to się pojawia wykrzyknik obok wiadomości i tło jest szare

0 Like
szyszka2115
Journeyman
Opcje

@YOX  ale kiedyś jak smsy działały to też były zielone a teraz są zielone tylko przez chwile i jak już jest wykrzyknik to jest tło szare

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@szyszka2115 Witam. Czy masz włączony Czat RCS?Screenshot_20220326-181217_Messages.jpg
szyszka2115
Journeyman
Opcje

@_Technik_  tak mam włączony

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szyszka2115  komunikat jest że nie można wysłać wiadomości?

Dzwonić da się normalnie?

szyszka2115
Journeyman
Opcje

@PrzemekM  Tak, dzwonić mogę 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To wysyłanie jest przez Czat. To taka nowa forma SMS. Możesz ją wyłączyć, albo ustawić że jeśli nie zostanie wysłany to wyślę jako zwykły SMS.Screenshot_20220326-183634_Messages.jpg