Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z Smart View

(Temat utworzony: 16-03-2021 09:57 AM)
8738 Wyświetlenia
PaoLoO156
Apprentice
Opcje
Mam problem czy przy kolejnej aktualizacji zostanie naprawiony Smart View ?? po aktualizacji na Android 11 nie mogę już wyświetlać ekran telefonu w TV przez Smart View lub w jaki kolwiek inny sposób.. jak cokolwiek więc proszę o pomoc .. 
43 Odpowiedzi
kamiledi16
Explorer
Opcje
Niestety nie. Smart View wyświetlił tylko ekran powitalny jak przy pierwszym uruchomieniu, ale ustawienia są takie jakie były. Więc pewnie nic z tego. Ale ja czytałem w internecie, że ta funkcja wróciła tylko na chwilę w becie UI6 i że potem znowu została usunięta, więc raczej nic się z tym nie da zrobić. Na szczęście aplikacja Apower Mirror dobrze to zastępuje i ona działa bez zarzutu, choć na razie testowałem ją tylko kilka minut.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe zatem, że wróci wraz z aktualizacją One UI 6.1 ponieważ funkcja jest dostępna na telefonach Galaxy S24.

Dzidek18
Pioneer
Opcje
Po aktualizacji do One Al 6.1 filmy jakości HD wyświetlane na tv samsung za pomocą smart view nie mają płynności, wcześniej było o.k. Podobnie jest przez Dex.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Dzidek18 Problem może być związany z samą aktualizacją. Wykonaj sobie czyszczenie partycji cache i zresetuj ustawienia sieci telefonu:

Wipe cache poradnik:
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Reset ustawień sieciowych:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth.

Należy też wyczyścić dane aplikacji Smart View:

Ustawienia > Aplikacje > Smart View > Domyślna Pamięć/Pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like