Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart View nie wyświetla się

(Temat utworzony: 24-01-2025 08:05 PM)
273 Wyświetlenia
Monika335
Student
Opcje
Mam problem, ponieważ chciałam udostępnić ekran z telefonu na telewizor, niestety nie mogę tego zrobić, dlatego że nie pokazuje mi się aplikacja Smart View, nawet gdy wchodzę w ustawienia nigdzie jej nie widzę. 
0 Like
10 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam jeżeli na telefonie masz nakładke One UI 6 lub nowszą to po ściągnięciu centrum sterowania Smart View będzie na samym dole po lewej stronie (pierwszy screen). Jeżeli masz starszą wersje nakładki opcja będzie w miejscu gdzie są szybkie ustawienia (drugi screen).1737746971918.jpg1737746971938.jpg
0 Like
Monika335
Student
Opcje
niestety nie mam jej na pierwszym ani na drugim screenie
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Jaką masz wersje oprogramowania?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Monika335  Domyślam się że masz telefon Galaxy A14 a on nie posiada opcji Smart View 

Więcej poczytasz na stronie 73 Udostępnianie zawartości

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202401/20240122153400291/SM-A14X_DSN_UM_Open_UU_Pol_Re...

Monika335
Student
Opcje
Dziękuję za poradę, z tego co przeczytałam to raczej nie ma funkcji by móc udostępnić ekran np. film z przeglądarki jest możliwość tylko zdjęć z galerii.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Monika335  Nie ma za co. Możesz poszukać jakiś aplikacji w sklepie Google Play ale jest mały problem że zawierają one reklamy.

0 Like
Aro17
Voyager
Opcje
A próbowałeś zainstalować na telefonie apke Miracast? Udostępnisz ekran telefonu na tv nawet bez sieci zewnętrznej. Oba urządzenia muszą być tylko w tej samej sieci wifi
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Gdy miałam inny tel niż Samsung używałam opcji Google do przesyłania jest w zakładce ustawienia /google/wszystkie usługi /opcje przesyłania Uruchom i się pobaw piksele i nie tylko używają googli
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Najlepiej jeśli telewizor ma android tv, mam zwykłą przystawkę android tv do staruszka i mój wypas tę przystawkę widzi i mogłabym się przełączyć ze smart view na przesyłanie za pomocą programu google nie potrzebny jest dodatkowy program
0 Like