Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z Smart View

(Temat utworzony: 16-03-2021 09:57 AM)
8424 Wyświetlenia
PaoLoO156
Apprentice
Opcje
Mam problem czy przy kolejnej aktualizacji zostanie naprawiony Smart View ?? po aktualizacji na Android 11 nie mogę już wyświetlać ekran telefonu w TV przez Smart View lub w jaki kolwiek inny sposób.. jak cokolwiek więc proszę o pomoc .. 
43 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PaoLoO156  Nie można już połączyć się z funkcją Chromecast za pomocą aplikacji Smart View. Zamiast tego można użyć aplikacji Google Home.

PaoLoO156
Apprentice
Opcje
vdsl2 próbowałem połączyć się z Google home żeby telefon był wyświetlany na ekranie tv i też mi coś nie wychodzi
0 Like
MariuszF
Pathfinder
Opcje

Pomocne może być wykonanie resetu ustawień sieciowych: ustawienia - zarządzanie ogólne - resetuj - resetowanie ustawień sieciowych.

PaoLoO156
Apprentice
Opcje
MariuszF a czy to pomoże w wyświetlaniu telefonu na ekranie tv ??
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Czy pojawia się jakiś błąd podczas korzystania z Google Home? Co konkretnie się dzieje?

0 Like
PaoLoO156
Apprentice
Opcje
Nie widzi mojego TV nie mogę połączyć telefonu z TV ..
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@PaoLoO156  Jeżeli nadal nie wyszukuje Ci telewizora poprzez Smart View,  wykonaj dodatkowo następujący krok : Ustawienia->Aplikacje->Przycisk filtracji(3 kreski szare po prawej stronie)->Pokaż aplikacje Systemowe->Smart View->Domyślna Pamięć->Wyczyść Dane

0 Like
Andwyc
Journeyman
Opcje
u mnie nie działa, a szkoda, bo łatwo się z tej funkcji korzystało. Teraz tylko przez Google Home. Może przywrócą po aktualizacji systemu.
Kris25
First Poster
Opcje
Smart view widzi telewizor nawet pokazuje ze jest połączony na telewizorze a w telefonie nadal jest łączenie i po chwili telewizor samsung powraca do programu telewizyjnego. O co chodzi?
0 Like