Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z Smart Switch

(Temat utworzony: 14-10-2020 07:38 PM)
3172 Wyświetlenia
wojtek13
Apprentice
Opcje

Używałem ostatnio przy tym samym telefonie programu Smart Switch do zachowania kontaktów jakiś rok temu. Dziś gdy chcę kontakty zaktualizować to pojawia się okienko Witamy w Smart Switch potem na nim drugie okienko -aktualizacja, aktualizacja sama się zaczyna, w trakcie aktualizacji znika okienko podstawowe a potem gdy pasek aktualizacji dojdzie do końca to znika również okienko aktualizacji. Czyli programu smart Switch nie da się otworzyć.

Czytałem poprzednie posty o tym problemie ale przepraszam nic z tego nie rozumiem. Czy mógłby mi ktoś tak prosto powiedzieć co się dzieje?

0 Like
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Mnie działa Smart Switch.

Przechwytywanie.PNG

0 Like
Ricardo0201
Journeyman
Opcje
smart switch jest do przenoszenia danych z dwóch smartfonow lub z smarfonu i komputera. na komputerze tez trzeba zainstalować smart switcha. po uruchomieniu smart switcha na telefonie postępujemy zgodnie z komendami...i tyle
0 Like
wojtek13
Apprentice
Opcje

super, ale napisałem co się u mnie dzieje. Co robić gdy program działa to wiem bo już z niego korzystałem. Problem jest taki jaki opisałem.

wojtek13
Apprentice
Opcje

a mnie nie działa...

0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wojtek13  Nie napisałeś, czy problem z aplikacją na telefonie, czy na PC ?

Pobierz nową wersję Samsung Smart Switch  PC 4.2.20072.4  powinna się zaktualizować.

0 Like
wojtek13
Apprentice
Opcje

Dzięki za odpowiedź .Problem był z aplikacją na PC. Piszę był bo nagle się zaktualizowało program zadziałał i kopie zapasową wykonałem. Ale dziwna sprawa bo próbowałem od rana powiedzmy co godzinę i zawsze było to samo czyli aktualizacja włączała się sama i po chwili oba okienka (aktualizacji i smart switcha) znikały . Ale już jest OK dzięki.

0 Like
Rafal00000
Apprentice
Opcje

Witam

Czy moge tu zadać pytanie odnosnie przywracania kopi zapasowej z komputera na telefon za pomocą smart switch?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Rafal00000  Witam

Tak, można zadać pytanie

0 Like