Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z poziomem głośności w przeglądarce Brave Note10 lite Android 13

(Temat utworzony: 27-04-2023 11:44 PM)
769 Wyświetlenia
FaoT
Pathfinder
Opcje

Cześć, pomóżcie proszę mam problem z głośnością w przeglądarce Brave. Jest ustawione na maxa a i tak jest strasznie cichy np odtwarzanie muzyki z yt. Poniżej screen. Na pewno nie jest to ustawienie w przeglądarce tylko coś w ustawieniach telefonu. Wcześniej jak nacisnąłem klawisz głośności to miałem słupek głośności z samej przeglądarki a teraz mam tylko ustawienia głośności systemowe.

0 Like
4 Odpowiedzi
FaoT
Pathfinder
Opcje
Screen z menu głośności tam gdzie strzałka miałem słupek z ustawieniem głośności przeglądarki Brave, teraz zniknął.Screenshot_20230427_233724_Brave.jpg
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Generalnie za głośność dźwięków odtwarzanych na urządzeniu odpowiada suwak, który u Ciebie jest wyszarzony, a jak możesz zauważyć jest prawie na maksymalnym pułapie.
W celu potwierdzenia, wejdź w Ustawienia-> dźwięki i wibracja->głośność. I tam odszukaj suwak->Media.
Mogłeś też przez przypadek ograniczyć głośne odtwarzanie dźwięków.

Czy na innej przeglądarce dźwięk odtwarzany jest normalnie ? Jeśli tak to masz winowajce na tacy. Wyczyść dane aplikacji Brave, zresetuj telefon i sprawdź czy pomogło.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

FaoT
Pathfinder
Opcje
Na innych przeglądarkach regulacja głośności działa prawidłowo. Tylko na Brave nie ma w ogóle reakcji na zmianę głośności. Wyczyściłem pamiec brave nic nie dało, usunąłem przeglądarkę też nic nie dala ponowna instalacja. Dziwne jest to że wszystkie inne aplikacje reagują na zmianę głośności tylko nie moja ulubiona przeglądarka. Używam jej ponieważ jako jedyna blokuje wszystkie reklamy na yt i dodatkowo można słuchać audycji na zablokowanym ekranie.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Przykro mi. Być może problem zostanie rozwiązany w przyszłej aktualizacji aplikacji.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like