Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z otwieraniem stron w samsung internet

(Temat utworzony: 06-01-2022 10:57 PM)
11395 Wyświetlenia
Kawa-_-
First Poster
Opcje
Witam,
Ostatnio mam problem związany z wyszukiwaniami otóż, jeśli wyszukuję coś w google i kliknę w daną rzecz która mi wyskoczy to automatycznie otwiera mi się to w aplikacji samsung internet. Moje pytanie brzmi jak zrobić żeby wyszukiwania z google otwierały się w aplikacji google a nie w samsung internet? Z góry dziękuję za pomoc 😃
0 Like
28 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kawa-_- Witaj. Odinstaluj przeglądarkę Samsung internet jeśli by się nie dało to ją wyłącz i otwieraj sobie w Chromie, albo przez Google.
Paco76
Helping Hand
Opcje
niestety też z tym walczę, jest to chyba spowodowane aktualizacją do A12 -jak u mnie, poczekam do aktualizacji Apki
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Ustawienia--> Aplikacje--> Wybierz domyślne aplikacje. Tam klikasz sobie w Przeglądarka i wybierasz, która Ci pasuje.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kawa-_-  Tak jak napisał @patyczak  trzeba zmienić aplikacje domyślną

Winniczek
Voyager
Opcje
W aplikacji Google wejdź w ustawienia > ogólne i tam wybierz otwieranie stron w aplikacjiScreenshot_20220107-081616_Google.jpg
ktoselk
Explorer
Opcje
Cześć. Mam ogromny problem z otwieraniem stron internetowych.
Np. Wpisałem frazę w Google i naciskam na wybrana przeze mnie stronę. I nie działa. Naciskam np. "do okazji" aby przekierowało mnie na konkretną stronę także nie działa. Co może być przyczyną? Pomoże ktoś??? 
Na zdjęciu widać takie informacje które wyświetlają się zamiast zadanej strony. Jak nie tak to bardzo podobna z innymi danymi. 

image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ktoselk  Cześć 

Proszę powiedzieć czy żadne strony nie działają?

Sytuacja jest taka sama na wifi i lte?

ktoselk
Explorer
Opcje
Cześć. Około 30%wyswietlanych stron nie działa. Nie ma różnicy czy jest to WiFi czy lte, 5g. Załączę teraz kolejnego screena. To mi się wyświetliło gdy nacisnąłem na stronę euro agdScreenshot_20221130_102119_Chrome.jpg
0 Like
ktoselk
Explorer
Opcje
Ogólnie codziennie jestem ograniczony tym nie nie mogę normalnie użytkować telefonu...
0 Like