Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z otwieraniem stron w samsung internet

(Temat utworzony: 06-01-2022 10:57 PM)
11472 Wyświetlenia
Kawa-_-
First Poster
Opcje
Witam,
Ostatnio mam problem związany z wyszukiwaniami otóż, jeśli wyszukuję coś w google i kliknę w daną rzecz która mi wyskoczy to automatycznie otwiera mi się to w aplikacji samsung internet. Moje pytanie brzmi jak zrobić żeby wyszukiwania z google otwierały się w aplikacji google a nie w samsung internet? Z góry dziękuję za pomoc 😃
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ktoselk  na innych przeglądarkach to samo jest?

ktoselk
Explorer
Opcje
To samo na innych przeglądarkach.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ktoselk  Proszę wykonać w takim razie Wipe Cache Partition powinno rozwiązać problem. 

Wedlug poradnika:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Przykłady stron możesz podać ?. I czy te same strony na wszystkich przeglądarkami nie działają ? I czy to jest jakaś powtarzalność czy czysty przypadek że raz jedna strona nie działa innym razem inna. ? Zauważyłeś jakąś powtarzalność cos innego co mogło by jakoś nakierować nas ?
0 Like
ktoselk
Explorer
Opcje
Np. Euro agd rtv. Nie podam pozostałych stron bo tego jest mnóstwo. Nie zależnie czy to chromo mozzilla opera na wszystkich tak samo nie działa. Nie zależnie także od tego czy połączenie jest z WiFi czy lte.
0 Like
Miedziany_Ryszard
Pathfinder
Opcje
A proszę spróbować zamknąć te 58 kart, może zwyczajnie RAMu zabrakło 😁
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
No fakt nie przuwazylem nawet tego;-) po co komu tyle kart otwartych i to na telefonie . Jakby za każdym razem nowe otwierał, wipe cache od razu nie na co robić bez przesady. Trzeba zacząć od podstaw, jak zamknięcie kart nie pomoże to zresetuj przeglądarkę, ewentualnie odinstaluj i zainstaluj ponownie. Jak to nie pomoże to wtedy można inne kroki robić. Chodz gdyby brakło ramu to by żadnej nie otworzyło chyba a nie wybrane strony.

A ram poza tym to te inne przeglądarki to testowałeś tylko czy wszystkie masz na stałe ? 😉
0 Like
ktoselk
Explorer
Opcje
A to nie ma związku nie ważne ile miałem zakładek i tak nei działało. To samo tyczy się innych przeglądarek.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Nie wiemy tego jak w sytuacji mniejszej ilości otwartych stron , ale kolega wyżej dobrze zauważył że mogło to mieć wpływ. A resetowałeś przeglądarkę ewentualnie instalowales od nowa ?. Ja kiedyś miałem problem z kilkoma stronami i trzeba było no tylko pliki cookies usunąć i cos jeszcze z przeglądarki. Tutaj może większy problem to może ponowna instalacja pomoże.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ktoselk  Proszę wykonać podane wcześniej wskazówki dotyczące Wipe cache partition

0 Like