Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z oglądniem filmów w 4k

(Temat utworzony: 22-02-2023 06:23 PM)
1137 Wyświetlenia
Tyka05
Student
Opcje
Witam
Mam pytanie czy tylko na tym modelu to nie działa? A chodzi mi tu o oglądnie filmów w 4k na platformie YouTube, nie ma możliwości w ogóle oglądania w takiej jakości, poprostu nie ma tej opcji do wybrania.
Telefon: Samsung Galaxy A33 5G
0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Smartfon nie posiada wyświetlacza z taką rozdzielczością, dlatego też nie wyświetla się taka opcja na YouTube.

0 Like
Tyka05
Student
Opcje
Dziwne bo nagrywać normalnie moge w 4K i oglądać Youtube na przeglądarce Chrome też tylko w aplikacji nie działa
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tyka05, w przeglądarce można wybrać dowolną rozdzielczość nawet taką jaka nie jest obsługiwana przez dane urządzenie. Wyświetli się informacja, że film jest w jakości 4K, ale fizycznie wyświetlacz nie będzie w stanie tego wyświetlić ze względu na dużo niższą rozdzielczość.

0 Like
Pajączek
Student
Opcje
Witam mam problem z wyświetlaniem filmów 4k. Wrzuciłem filmy z iPhone'a 12 mini na We Transfera i odebrałem je Samsung'iem a52s 5g
Wchodzę w galerię i próbuje odtworzyć filmy. Otwierają mi się filmy tylko FHD a te nagrane w UHD nie chcą mi się odtworzyć. Potrzebuję szybko o pomoc gdyż potrzebuję te filmy

image

0 Like
Pajączek
Student
Opcje
Działa dzięki!