Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S21 FE ścinanie video, audio leci normalnie

(Temat utworzony: 01-11-2023 10:57 AM)
263 Wyświetlenia
Yozen
Apprentice
Opcje

Czy ktoś spotkał się z problemem przycinającego video ale tylko w niektórych aplikacjach?
Używam aplikacji EZVIZ i działała świetnie, a od 2 tygodni są problemy takie jak tu: https://youtu.be/vZhNDam9wgQ
W aplikacji reddit to samo ale tylko z niektórymi filmami - pomyślałem, że może są źle kodowane i nie przejąłem się tym na początku, a tam problem wystąpił jako pierwszy. Wideo ścina, a audio leci normalnie. Na innym telefonie samsunga z tej samej serii problemu nie ma (jeszcze?).
Szukam jakiegoś rozwiązania problemu zanim poleci factory reset.

Telefon Samsung S21 FE
Android 13
One UI 5.1

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Yozen
Apprentice
Opcje
Z ciekawości zrobiłem dziś factory reset. Aplikacje działają już tak jak powinny i są w tych samych wersjach co poprzednio. Tym razem nie dowiem się co było przyczyną.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, na początek proszę przeinstalować aplikację
Yozen
Apprentice
Opcje
Zrobione. Nawet zainstalowałem starszą wersję aby sprawdzić czy nie jest problemem nowsza wersja aplikacji. Problem dalej występuje.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem, że problem dotyczy wyłącznie aplikacji EZVIZ oraz Reddit? Jeżeli w odtwarzaczu systemowym wszystko działa prawidłowo to szukałbym problemu po stronie tych aplikacji.

0 Like
Rozwiązanie
Yozen
Apprentice
Opcje
Z ciekawości zrobiłem dziś factory reset. Aplikacje działają już tak jak powinny i są w tych samych wersjach co poprzednio. Tym razem nie dowiem się co było przyczyną.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Najważniejsze, że problem ustąpił po przywróceniu ustawień fabrycznych.

0 Like