Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z mapami google w android auto

(Temat utworzony: 01-02-2022 09:22 AM)
6555 Wyświetlenia
Drabina1
Explorer
Opcje
Cześć.
Mam problem z mapami google w Android Auto, a mianowicie mapy znikają mi z listy w zakładce "Dostosuj aplikacje w menu". Dopiero po uruchomieniu aplikacji na telefonie, mapy pojawiają się na liście w powyższej zakładce. Jednakże po chwili samoczynnie znikają znowu. 
Niedawno zaktualizowałem mojego Samsunga s20 fe do android 12. Nie wiem jak AA wyglądało w Android 11, bo jeszcze wtedy nie miałem odpowiedniego auta z AA.

Czy miał ktoś podobny problem?
Przejdź do rozwiązania
24 Odpowiedzi
Dehaka
Journeyman
Opcje
Z tego co pamiętam to w aplikacjach i ustawieniach da się ustawiać dokładność lokalizacji w tym dzięki danym komórkowych. Może masz włączoną niską dokładność/niską częstotliwość odświeżania lokalizacji?
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Dodatkowo warto włączyć Wi-Fi ponieważ telefon ustala też pozycję z pomocą skanowania sieci.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
To nie kwestia ustawień telefonu tylko problemy z samym Google, mapami a android auto, przyjedzie aktualizacja jednej z tych apliakcji i po problemie.
Grizleee
First Poster
Opcje
Dzień dobry
Podłączyłem mojego samsunga za pomocą android auto do radia. Włączyłem Google mapa, ustaliłem cel podróży dałem "rozpocznij" i wyskoczył komunikat: Coś poszło nie tak, spróbuj później " . Kliknąłem ponownie, ten sam komunikat. Proszę o pomoc.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grizleee  Dzień Dobry

Android Auto aplikacja jest zaktualizowana do najnowszej wersji?

Prosze spróbować wyczyścić dane aplikacji Android Auto