Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kontem

(Temat utworzony: 16-04-2020 03:00 PM)
8168 Wyświetlenia
Maciej10
First Poster
Opcje

Cześć,

Jestem na forum od 3min, odesłali mnie tutaj po napisaniu do samsunga na fejsie.

Mam taki problem: 

Do konta samsung mam przypisany inny numer niż mam obecnie.

Ten przypisany do konta już nie istnieje.

Nie mogę się zalogować, aby zmienić numer, ponieważ podczas logowania przychodzi kod weryfikacyjny na numer, którego nie ma...

Dzwoniłem na infolinie - nie mogą nic zrobić. Według ich instrukcji napisałem w "zapytaniu w cztery oczy" i jak kamień w wodę.

Proszę o pomoc

0 Like
14 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maciej10  Chyba za wiele Ci nie pomożemy, może spróbuj zresetować Hasło.

https://www.samsung.com/pl/support/mobile-devices/jak-moge-utworzyc-konto-samsung/

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maciej10, do konta możesz się zalogować również za pomocą zapasowego kodu, o ile taki kod posiadasz. Lista kodów zapasowych jest dostępna po zalogowaniu na konto Samsung w zakładce Bezpieczeństwo. Jeżeli jednak nie posiadasz tego kodu to obawiam się, podobnie jak @vdsl2, że nie będziemy w stanie udzielić więcej pomocy na forum. Spróbuj skontakować się z firmą Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members. Ewentualnie spróbuj zresetować hasło na stronie Samsung Account.

RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @Maciej10!
Ostatnią deską ratunku może być zwrócenie się bezpośrednio do Help Desku usługi Samsung Account. 

Wejdź w następujący link: https://help.content.samsung.com/

Kliknij usługę "Samsung Account" i przełącz na kartę "Zapytanie w 4 oczy". Z tego co się orientuje, wiadomość może nie trafić do supportu Samsung Polska, więc jeśli masz taką możliwość - napisz po angielsku :smiling-face:

Powodzenia! 

Em1352
Student
Opcje
  • Witam posiadam S10 ale nie jestem pierwszym właścicielem. Na telefonie do konta samsung przypisany jest jakiś dziwny mail do którego nikt nie zna hasła. Nie mogę zrobić resetu ani zalogować się na swoje konto samsung bo telefon ciagle prosi o logowanie do konta starego właściciela..  Nie mam pojęcia jak to obejść i korzystać z telefonu razem ze swoim kontem samsung. Po przejrzeniu forum i zastosowaniu się do wskazówek nic nie pomaga dalej prosi o logowanie na stare konto starego właściciela a mojego nawet nie czyta mimo że wpisuje dobre hasło... Bardzo proszę o pomoc czy da się w ogóle to jakoś obejść
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Em1352  Witam.

W tej sytuacji trzeba będzie poprosić poprzedniego właściciela o zdjęcie blokady a jeżeli to się nie uda trzeba będzie udać się do serwisu i zapytać się czy zdejmą taką blokadę. 

Em1352
Student
Opcje

Witaj.

Niestety pytałam poprzedniego właściciela o hasło ale niestety nie zna ani do konta ani do maila. Ogólnie mail z którym połączone jest konto prawdopodobnie już nie istnieje. Czyli w takiej sytuacji zostaje mi tylko serwis? Kurcze szkoda że nie da się zrobić tego domowymi sposobami. No nic mam nadzieję że w ogóle da się to zrobić w serwisie i będzie można normalnie używać telefon z moim kontem samsung bo bez tego konta trochę słabo się użytkuje. No nic bardzo dziękuję za podpowiedz! Pozdrawiam serdecznie 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Em1352  Daj znać co się dowiesz w serwisie. Pozdrawiam :smiling-face:

wirat
Helping Hand
Opcje

A przywracania do ustawień fabrycznych też próbowałeś ?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wirat  Uzytkowanik wspomniał już że nie może zrobić resetu.