Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia z kalendarza Google

(Temat utworzony: 03-11-2022 01:56 PM)
594 Wyświetlenia
Hurplus
Student
Opcje
Dzień dobry

Samsung S20FE 5G 
Wie ktoś może jak ustawić żeby powiadomienie z kalendarza google w górnej belce znikało dopiero jak je sam usunę? 
Teraz jest tak, że nl mam godzinne spotkanie ustawione w kalendarzu i powiadomienie wyskakuje przed o założonym czasie ale po godzinie samo znika a chciałbym żeby wisiało tak długo aż sam je usunę.

Pozdrawiam
H.
0 Like
6 Odpowiedzi
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Hurplus Obawiam się, że nie będzie to możliwe. Sprawdziłem w ustawieniach powiadomień dla tej aplikacji i nie widzę takiej możliwości. 

Hurplus
Student
Opcje
A znasz w takim razie jakiś inny kalendarz który da taką możliwość i jeszcze np będzie miał import/eksport do googlowego?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Hurplus, kalendarz Samsung synchronizuje się z kalendarzem Google. Tylko musisz sprawdzić, czy wszystkie potrzebne Tobie rzeczy się synchronizują i jak zachowają się powiadomienia. Co do innych kalendarzy musiałbyś poszperać w necie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_fUglUtG
First Poster
Opcje

A czy jest możliwość, aby powiadomienia z kalendarza google wybudzały tak samo telefon jak powiadomienia z kalendarza samsunga? Teraz powiadomienia z kalendarza google pojawiają się tylko w belce lub jak mam odblokowany telefon to wyskakuje powiadomienie od góry.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_fUglUtG, a pokaż, jak masz ustawione powiadomienia dla Kalendarza Google.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
klarki
Journeyman
Opcje

To jest masakra! Sam jestem wściekły, że tak się dzieje! Kto na to wpadł...! :X

0 Like