Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Podwójny komunikator - powiadomienie

(Temat utworzony: 04-08-2021 02:15 PM)
9488 Wyświetlenia
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Cześć, pojawiła mi się na tym pasku na górze telefonu ikonka i powiadomienie mówiące coś o posiadaniu większej ilości (lub raczej pytające o to) kont i możliwości ustawienia podwójnego komunikatora. Znalazłem później to samo w ustawieniach -> podwójny komunikator (z tym, że ikonka była inna). Czy to, że coś takiego mi się wyświetliło to coś dziwnego?
Przejdź do rozwiązania
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Nie pamietam dokładnie tej ikonki ale wydaje się że była taka jak na Twoim screenshocie (swoją drogą otwieranie screenshotow, zwłaszcza od zaufanych ludzi w aplikacjach takich jak ta jest bezpieczne, prawda? Wydaje sie, ze jest dokładnie tak jak mówisz. Opcja jest u mnie wyłączona. Dzięki!
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Otwieranie obrazów w aplikacji Samsung Members jest jak najbardziej bezpieczne. Nie wiem jakie inne aplikacje masz na myśli. Pliki graficzne same w sobie nie są zagrożeniem. Trzeba jednak zachować zdrowy rozsądek podczas przeglądania stron internetowych. Jeżeli masz wątpliwości związane z bezpieczeństwem przeglądania sieci lub otwierania obrazów na urządzeniu Galaxy to zachęcam do założenia nowego wątku.

Cieszę się, że Twoje wątpliwości związane z tym wątkiem zostały rozwiane!

majer1
Explorer
Opcje
nie jest to nic dziwnego gdyż google oferuje swój indywidualny komunikTor wiadomości tekstowych
0 Like
DANIEL_93
Explorer
Opcje

Mam włączony podwójny komunikator czyli 2x Snapchat lecz nie w tym problem, o dziwo braku możliwości włączenia aplikacji Google jako podwójny komunikator w ustawieniach aplikacji pokazuje mi że mam włączoną aplikacje Google 2x i nie idzie drugiej zlikwidować, a żeby było śmieszniej w liście aplikacji na ekranie pokazuje mi tylko jedną aplikacje Google. Czy to samsung coś zepsuł czy ja bo zgłupiałem 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DANIEL_93  Cześć

Ustawienia - zaawansowane funkcje - podwójny komunikator.

Czy ta opcja jest włączona?

0 Like
DANIEL_93
Explorer
Opcje
Nie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy mógłbyś wrzucić zrzut ekranu, w którym miejscu widać aplikację Google jako podwójny komunikator?

0 Like
andrewxxx
Pioneer
Opcje
Kiedy zostanie naprawiony ten błąd? 
Występuje on od czasów wprowadzenia podwójnego komunikatora i często jest irytujący.

image

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@andrewxxx W jakich okolicznościach pojawia Ci się ten błąd? Mam ustawiony podwójny komunikator i nie jestem w stanie go zreprodukować. Być może problem pojawia się przy włączonym trybie oszczędzania energii - próbowałeś go wyłączać?

0 Like
SK1981
First Poster
Opcje
Dlaczego nie mogę sklonowac whattsappa?
0 Like