Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po zakończonym połączeniu połączenie trwa nadal

(Temat utworzony: 08-11-2021 11:16 AM)
2752 Wyświetlenia
Dzięciel
First Poster
Opcje
Potrzebuje pomocy (samuang galaxy a7 2018). Za każdym razem kiedy wykonam z kimś połączenie przez messenger po jego zakończeniu nadal telefon zachowuje się jakby ono trwało. Fizycznie jest ono zakończone, ale na przykład przy ściszaniu pokazuje mi ściasznie połączenia i nie mogę odtworzyć rzeczy, których nie da się odtworzyć podczas połączeń. Problem załatwia wyłączanie i włączenie telefonu, ale to zaczyna być irytujące. Co mogę z tym zrobić?
0 Like
5 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dzięciel Zainstaluj ponownie aplikację. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Kacper2 Może wystarczy tylko wyczyszczenie danych i pamięci tej aplikacji :smiling-face: 

Dzięciel
First Poster
Opcje
Nie pomogło 😞
Na początku 2 razy wszystko było ok, ale teraz znowu mam to samo co poprzednio
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj wykonać zabieg wipe cache partition, a jeżeli on nie pomoże to przywróć telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania kopii zapasowej. Pierwszy zabieg nie usuwa, żadnych danych z telefonu, drugi już tak. W takim przypadku polecam zgrać dane za pomocą np. komputerowej aplikacji Smart Switch.

Poradnik:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

PS: Jeżeli dalej będzie występował opisany przez Ciebie problem, to należy skontaktować się z deweloperem aplikacji, aby go sprawdził i w późniejszym czasie wydał odpowiednie uaktualnienie. Adres e-mail znajdziesz w sklepie Play.

Dzięciel
First Poster
Opcje
Spróbuje
0 Like