Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po aktualizacji nie działa Galeria

(Temat utworzony: 04-03-2022 10:00 PM)
2706 Wyświetlenia
Odbiorca
Journeyman
Opcje
Otrzymuje zdjęcia na WhatsApp ale zdjęcia nie są wyświetlane w Galerii. Stało się to po ostatniej aktualizacji. Czy ktoś wie jak rozwiązać problem? Odinstalowanie i ponownie zainstalowanie WhatsApp nie pomogło ani wyczyszczenie pamięci podręcznej. 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Odbiorca  Spróbuj usunąć folder w którym zapisywane sa zdjęcia aplikacji i niech automatycznie się ponownie utworzy. Wcześniej ponownie uruchom telefon.

Odbiorca
Journeyman
Opcje
Nie ma dostępu do tej ścieżki. W dwóch różnych programach. Screenshot_20220306-113518_File Manager +.jpgScreenshot_20220306-113415_My Files.jpg
0 Like
Odbiorca
Journeyman
Opcje
Żona ma ten sam telefon na szczęście nie zdążyła zrobić aktualizacji telefonu.
0 Like
Monika335
Student
Opcje
mam nowy telefon od wczoraj samsung galaxy a14, pierw przeniosłam zdjecia ze starego telefonu do nowego, a potem niektóre przeniosłam na kartę pamięci, telefon był także zaktualizowany ostatnio i nie nagle przestała działać galeria, dokładniej to niektóre zdjecia w galerii, są oznaczone na szaro z wykrzyknikiem
image

0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
U mnie też się tak dzieje, mam ten sam problem z kartą SD, podpinam się pod temat
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika335, Czy problem ten dotyczy tylko i wyłączenie zdjęć zapisanych na karcie pamięci ? Jeśli tak to oznacza to jej uszkodzenie. Napisz co to dokładnie za karta.

0 Like
Monika335
Student
Opcje
stało się tak po tym gdy przeniosłam do karty pamięci folder ze screenami z telefonu, zobaczyłam wykrzykniki i szybko cofnęłam to co zrobiłam ale problem nadal występuje.
karta pamięci to SanDisk 64gb, dziwne jest to że mam napisane w ustawieniach ze GB jest 67.
kolejna sprawa to to że karta pamięci od wczoraj znów nie działa i jest napisane "nie wlozono".
(mogę także powiedzieć że już przed przenoszeniem zdjec do karty pamięci miałam z nią problem (pisało że karta jest do odczytu, nie jest wlozona) i dopiero po rozwiązaniu tego problemu zaczęłam przenosić zdjecia)
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika335, Sprawdź, korzystając z zewnętrznego czytnika kart pamięci czy zdjęcia zapisane na karcie będą dały się otworzyć na komputerze.

Monika335
Student
Opcje
niestety nie mogę otworzyć zdjec ponieważ wyskakuje powiadomienie o formatowaniu karty, próbowałam to przejść przez użycie cmd i komendy chkdsk ale nic to nie dalo
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika335, W takim razie karta jest uszkodzona. Pozostaje wymiana na nową inną kartę.