Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po aktualizacji messenger nie działa prawidłowo

(Temat utworzony: 31-01-2022 11:24 AM)
7567 Wyświetlenia
Drdron
Explorer
Opcje

#aplikajce #aktualizacja #system 

Mam pytanie po najnowszej aktualizacji systemu messenger nie działa nie mam możliwości odczytania wiadomości jak i odpisania czy też wejścia w konwersacje i odczytania wcześniejszych wiadomość stało się to po aktualizacji sytemu i tak aplikacja messenger również jest w aktualnej wersji proszę o pomoc jak ktoś również tak ma lub poradził siebie z tym

131 Odpowiedzi
PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
Skoro przywróciłeś kopię zapasową w której były błędy z a53 to niewiem czy samo wipe cache partition i repair apps w recovery coś pomoże, być może będziesz musiał przywrócić ustawienia fabryczne i nie przywracać żadnej kopii zapasowej tylko ustawić wszystko recznie od początku.
0 Like
Misterrrr
First Poster
Opcje
Czy miał ktoś problem z messengerem taki ze nie chce się otworzyć po reinstallu pokazuje żeby wyczyścić pamiec podręczna aplikacji a jak się wyczyści to pokazuje że jest awaria i żeby czekać na aktualixacje (czekam 2 tygodnie) zna ktoś jakiś sposób na to 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Misterrrr, jaki model smartfona posiadasz? Spróbuj na początek wykonać zabiegi Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Marcin_123
Explorer
Opcje
Przy otwieraniu aplikacji messenger często nie mogę wejść w okno czatu z konkretnym użytkownikiem. Macie jakieś pomysły w czym tkwi problem?
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Spróbowałbym od resetu telefonu, a później odinstalowania i ponownego zainstalowania aplikacji. Często najłatwiejsze rzeczy pomagają 😃
0 Like
Luqaa
Explorer
Opcje
Mam to samo niestety od jakiś 3 dni...
0 Like
Marcin_123
Explorer
Opcje
To też nie pomaga
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
To jeszcze można spróbować wyczyścić dane aplikacji.
-Ustawienia
-Aplikacje
-messenger
-pamięć
-wyczyść pamięć
Jak to nie pomoże to chyba trzeba czekać na aktualizację, która to naprawi.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

0 Like