Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po aktualizacji messenger nie działa prawidłowo

(Temat utworzony: 13-11-2023 09:39 PM)
692 Wyświetlenia
Drdron
Explorer
Opcje

#aplikajce #aktualizacja #system 

Mam pytanie po najnowszej aktualizacji systemu messenger nie działa nie mam możliwości odczytania wiadomości jak i odpisania czy też wejścia w konwersacje i odczytania wcześniejszych wiadomość stało się to po aktualizacji sytemu i tak aplikacja messenger również jest w aktualnej wersji proszę o pomoc jak ktoś również tak ma lub poradził siebie z tym

131 Odpowiedzi
Hubert234
Explorer
Opcje
Dzień Dobry wszystkim czy nadal ma cię problem z aplikacją Messenger częste awarię po aktualizacji oficjalnej nakładki one 6.0 jeśli tak to proszę o pomoc co z tym zrobić z góry dziękuję. 

image

image

Grusiek
Apprentice
Opcje
Tak też tak mam już mnie to irytuje na maxa
Hubert234
Explorer
Opcje
Od bety non stop problem samsung by się tym wreszcie zainteresował i zainterweniował i kontaktował by się z Facebook lub osoba odpowiedzialną za messenger aplikacje bo nie wieżę ze nie mają że sobą te wielkie firmy ze sobą kontaktu szybko by usunęli ten błąd.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Problem Facebooka nie Samsunga...
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Na wersji beta messengera nie mam żadnych problemów...
0 Like
Skiller321
Journeyman
Opcje

Jak pobrać wersję beta messengera? Przesiadłem się parę dni temu z ios i nie ogarniam jeszcze 😁

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Skiller321 do bety Messengera możesz się zapytać tutaj:

https://play.google.com/apps/testing/com.facebook.orca

0 Like
Skiller321
Journeyman
Opcje
Pytam dlatego Bo mam ten sam problem co poprzednicy, po aktualizacji do one ui 6.0 messenger się sypie, powiadomienia przychodzą dopiero po wejsciu do aplikacji, rozłącza apke z siecią mimo że wszystko mam ustawione tak żeby zawsze działała w tle. Spróbuję jeszcze zrobić wipe cache partiton ale to jak dostane się do komputera Bo bez komputera na s23 ultra nie da się odpalić trybu recoevry?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Skiller321, zgadza się, tu masz opisane, jak wejść w tryb recovery: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-jak-uruchomi%C4%87-tryb-recove...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Dzisiejsza aktualizacja wniosła poprawki do aplikacji msg, nie zawiesza się, nie wylogowywuje i przede wszystkim aplikacja działa poprawnie na włączonych jednocześnie dymkach czatu jak i pozwolonym dostępie do mikrofonu. 

W końcu jest tak jak być powinno

image