Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pisanie w messengerze.

(Temat utworzony: 01-02-2024 06:23 PM)
2766 Wyświetlenia
Bubel25
Pathfinder
Opcje
Mam takie pytanko. Chodzi o pisanie w messengerze. Czy da radę to wyłączyć lub co to jest że np napiszę coś z kropką to wyskakuje takie coś jak na zdjęciu i jak dam wyślij to nie wysyłka napisu tylko jakiś komunikat.

image

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bubel25  Pierwszy raz coś takiego widze

0 Like
Basia1994
Troubleshooter
Opcje
To wygląda tak jakby klawiatura czy tam aplikacja messengera zamiast tekstu przekształcała dane zestawienie słów w tym przypadku to.co jako odnośnik do witryny internetowej (link)
0 Like
Basia1994
Troubleshooter
Opcje
A ten komunikat To właśnie taką jakby informacja co to jest za strona (widocznie taka musi istniec) tzw. Podgląd linków
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem występuje na klawiaturze Samsung oraz Google?

0 Like
Bubel25
Pathfinder
Opcje
Ja mam tylko klawiaturę Samsunga i Microsoft Swiftkey
0 Like
Bubel25
Pathfinder
Opcje
I na jednej i na drugiej występuje to. Tak jak pisalem wyżej to zauważyłem że przy osobach które mają w profilu pod nazwiskiem i imieniem napisane w pełni szyfrowane to przy tych osobach mi to wysakuje jak napisze to.co a przy osobach które tego nie mają to nie wyskakuję to.20240201_200838_1000002122_1706814518.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. W jaki sposób kontakty zostały zaszyfrowane? Korzystasz z jakiejś aplikacji?

0 Like
Bubel25
Pathfinder
Opcje
Nie to jest jakieś szyfrowanie z messengera.
0 Like
T0NYS0PR4N0
Explorer
Opcje
Jeśli ktoś chce to sprawdzić u siebie, to zróbcie tak:
- wpiszcie jakiś normalny adres typu onet.pl
- skasujcie ten adres
- napiszcie to.co

Autorowi posta polecam stosować się do zasad pisowni języka polskiego. Lub zaopatrzyć się w klawiaturę, która ogarnia automagiczne wstawianie spacji po kropce. 😁 Można też kliknąć w ten mały x na podglądzie i wiadomość poleci bez podglądu linka.
0 Like
Bubel25
Pathfinder
Opcje
Ale co mi da klawiatura. Jak to się dzieje tylko na messengerze i tylko w tych kontachyach gdzie jest napisane w pełni szyfrowane i jest klodka. Bo jak wejdę w kontach który tego nie ma to po napisaniu tak z kropką to nie pokazuje się ten komunikat 20240201_200838_1000002122_1706814518.jpg
0 Like