Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z pisaniem głosowym na Messengerze

(Temat utworzony: 01-11-2024 11:14 PM)
313 Wyświetlenia
Daniel8824
Navigator
Opcje
Kolejny problem to pisanie głosowe na messengerze. Pisanie głosowe na klawiaturach samsunga nie działa totalnie. 

Z uwagi na swoje ogromne niezadowolenie syfem jakim jest Samsung postanowiłem, że w związku z tym, iż otwieram własną działalność GSM mimo, że jest to praktyka nieuczciwej konkurencji to będę robił plakaty z anty reklamą dla samsunga i będą tam same najgorsze rzeczy 😂😂😂
3 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Każdy ma prawo do niezadowolenia z jakiegoś produktu, nie każdemu tez wszystko się podoba. Ja osobiście bardzo nie lubię IPhone,ów ale nie mam potrzeby wypowiadać się źle o tej firmie. Poprostu ich nie używam. Co do Samsunga nie wszytko moze ma idealne, ale patrząc na serwisie co się dzieje z pozostałymi telefonami innych producentów zdecydowanie wolę pozostać przy tej marce.
Juras8
Voyager
Opcje
Czasem mnie denerwują sprzęty Samsunga ale tu to raczej aplijacja ma winę nie sprzęt. Od dwóch miesiący nie posiadam fc ani mesenger szkoda czasu usunąłem.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Chwalisz się czy płaczesz? Kup ajfona - przestań płakać! 🙏Zrób plakaty - zapłacisz i zapłaczesz... 😂😂😂