Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Messenger dubluje się jak wejdę na wiadomość przez wiadomość

(Temat utworzony: 19-09-2024 09:09 PM)
198 Wyświetlenia
Mikols
Explorer
Opcje

Witajcie, zauważyłem że w moim S24+ aplikacja messenger dubluje się jak wejdę na wiadomość przez wiadomość. Będzie to naprawione?

0 Like
8 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć, spróbuj ponownie zainstalować aplikację. :smiling-face:
0 Like
Mati8383
First Poster
Opcje
Witajcie zauważyłem że w moim s24 ultra na aplikacji messenger jak udostępniam ekran znajomemu to podczas udostepniania jak obruce telefon to muj znajomy widzi połowę ekranu. Będzie to naprawione ?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mati8383, dzieje się tak tylko na aplikacji Messenger? W jaki sposób udostępniasz ekran?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Mati8383
First Poster
Opcje
Tak mój znajomy widzi jak coś udostepnie z gry muszę parę razy po obracać telefonem w auto obracaniem żeby się naprawiło będzie to naprawione ?received_517083607857797_1000000910_1729859459.jpg
0 Like
Mati8383
First Poster
Opcje
Na WhatsApp jak udostępniam ekran to jest normalne tylko na messenger się tak dzieje
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mati8383, obstawiam, że to jest problem po stronie samej aplikacji. Spróbuj na początek odinstalować i zainstalować ją ponownie.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Mati8383
First Poster
Opcje
Odinstalowałem messenger i dalej to samo jak na WhatsApp miałem normalnie z udostępnianiem to mi się wydaje że to jest poprostu nie dopracowanie aplikacji albo błędy modelu s24 ultra są jeszcze nie dopracowane do końca
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mati8383, moim zdaniem problem ewidentnie jest po stronie aplikacji, skoro na innych tak się nie dzieje, a zatem należy to zgłosić do twórcy aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!