Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pisanie w messengerze.

(Temat utworzony: 18-05-2024 01:18 PM)
372 Wyświetlenia
Bubel25
Pathfinder
Opcje
Mam takie pytanko. Chodzi o pisanie w messengerze. Czy da radę to wyłączyć lub co to jest że np napiszę coś z kropką to wyskakuje takie coś jak na zdjęciu i jak dam wyślij to nie wysyłka napisu tylko jakiś komunikat.

image

48 Odpowiedzi
kaniek
First Poster
Opcje
Nic się nie zmieniło, ale np użycie klawisza slash dodaje możliwość wyciszenia ?1715371401299.jpg
0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Tak, użycie slasha wysyła wiadomość bez powiadomienia. Proponuję wysłać zapytanie do pomocy technicznej w tej sprawie. Przeszukałem wszystkie ustawienia i nic takiego jak to nie znalazłem.
0 Like
siara1899
Apprentice
Opcje

image

Gdy zamaist spacji wcisnę kropkę, pojawia się taki dziwny szary pasek z tym co napisałem, ale nie jest to w żaden sposób aktywne, a denerwuje. Co to jest i jak to wyłączyć? 
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tworzy to odnośnik do strony www.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Może Bixby albo Asystent coś kombinuje i nie wychodzi. Ja używam Microsoft SwiftKey i jestem zadowolony.
0 Like
Pawlix
Navigator
Opcje
To nie klawiatura samsunga a funkcją aplikacji Messenger. Ma wyświetlać podgląd linku
Members_vonTn9G
First Poster
Opcje

Mam dokładnie taki sam problem. Mam samsunga galaxy 32a, klawiatura nie chce ze mną współpracować, może trzeba po prostu zainstalować inną? Chyba dziś spróbuję. 

0 Like
Members_vonTn9G
First Poster
Opcje

Nie da się wyjść z szyfrowanej konwersacji, teraz z większością osób messenger sam ustawia pełne szyfrowanie, czy tego chcemy, czy nie. A strony wyskakują nawet u osób, z którymi tego szyfrowania nie ma i nie jestem w tajnej.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_vonTn9G Zmiana klawiatury nic nie pomoże. To funkcja messengera i tylko jego. Jeżeli sprawdzisz wciskanie kropeczki w jakiejkolwiek innej aplikacji to się nie pojawi.