Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek narzędzi emoji

(Temat utworzony: 26-04-2022 11:57 PM)
1029 Wyświetlenia
JanJanJanJanJan
Journeyman
Opcje
Jak sie pozbyc tego denerwujacego paska który sie pojawia po kliknięciu klawisza emoji po lewej stronie klawiatury?
 Przetrząsłam juz chyba z 3 razy ustawienia klawiatury i nie moge nic znaleźć 😭😭😭
Udało mi sie znaleźć jak usunac z niego naklejki ale nie zmniejsza to dyskomfortu 

image

0 Like
25 Odpowiedzi
Davvid1985
Voyager
Opcje
Cześć ustawienia sms i tryb wprowadzenia automatyczny spróbuj.Screenshot_20230507_102703_Messages~2.jpg
0 Like
dankoex
First Poster
Opcje
Nie działa a włączyłem tryb wprowadzenia na automatyczny
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@dankoex Myślę, że tu przydałaby się aktualizacja i reset klawiatury samsung. Aktualizację przeprowadzisz przez Galaxy Store - sprawdź czy jakieś nie wiszą. Później zrób reset klawiatury:

Ustawienia > Aplikacje > Klawiatura Samsung > Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like
dankoex
First Poster
Opcje
Hej zrobiłem to co kazałeś i nadal nie działa nie wiem czy to moja wina czy telefonu. Zrobiłem też aktualizacje ale to nic nie dało Screenshot_20230508-154857_Samsung Members.jpgScreenshot_20230508-155013_Galaxy Store.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@dankoex Spróbuj jeszcze z restartem urządzenia, zaktualizuj wszystko co wisi Ci w aktualizacjach i przejedź czyszczeniem cache'u - być może to w końcu ją ruszy. Telefon podpinasz telefon do kompa kablem USB i robisz wszystko zgodnie z tym filmikiem poniżej - danych żadnych nie stracisz, więc rób spokojnie:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

0 Like
dankoex
First Poster
Opcje
Ok tylko nie mam komputera ani laptopa ale z tym sobie poradzę z góry dzięki :winking-face:
0 Like